Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Ç.Rizespor 2 - 2 Konyaspor

Ç.Rizespor 2 - 2 Konyaspor
Ç.Rizespor kendi sahasında Konyaspor'la 2-2 berabere kaldı.Ç.Rizespor, Konyaspor Maçının gollerini izleyin...
30.10.2011 / 18:27


Çaykur Rizespor-Konyaspor maçının hakemi Serkan Çınar'dan Rize'de rezalet yönetim. Çınar, Rize'yi bir çınar gibi yakarak Konyaspor'un Rize'den puanla ayrılmasını saÄŸladı.



Bank Asya 1. Ligin 9. haftasında Rize'de oynanan maçta hakem rezaleti yaÅŸandı. 2-2 sona eren Çaykur Rizespor-Konyaspor mücadelesinde karşılaÅŸmanın hakemi Serkan Çınar, uydurduÄŸu 2 penaltı ile birlikte Aytek'i de kırmızı kartla oyun dışı bırakarak Konyaspor'un Rize'den 1 puan ile ayrılmasını saÄŸladı.



RÄ°ZE'DE ÇINAR & ROBAK Ä°ÅžBÄ°RLİĞİ

Mücadelenin 8 ve 39. dakikalarında karşılaÅŸmanın hakemi Rize'de kendini gösterdi. Çınar, bu dakikalarda ortaya çıkarak uydurma 2 penaltı ile Konyaspor'un Robak ile 2 gol bulmasını ve Çaykur Rizespor önünde 2 farklı öne geçmesini saÄŸladı. Çınar'ın marifetleri bununla da bitmedi. Serkan Çınar, YeÅŸil Mavililerden Aytek'i de kırmızı kartla oyun dışı bırakarak Çaykur Rizespor'un 51 dakika 10 kiÅŸi ile oynamasına neden oldu.





Ä°NADINA RÄ°ZE, Ä°NADINA BÄ°KOKO VE MESUT YILMAZ



YeÅŸil Mavililer hakeme raÄŸmen oyundan kopmadı ve 2. yarının hemen başında Bikoko'nun kafa golüyle farkı bire indirdi. Ardından geliÅŸtirdiÄŸimiz ataklarda ise Bikoko ve Jallow ile mutlak posizyonları gole çeviremeyen YeÅŸil Mavililerin hakemin Konyaspor'a 3 puanı hediye etmesine rıza göstermeye niyeti yoktu. 39. dakikadan itibaren sahada 10 kiÅŸi mücadele etmek zorunda kalan Çaykur Rizespor 82. dakikada Mesut Yılmaz'ın kafa golüyle skorü 2-2'ye taşıdı ve karşılaÅŸmayı 2-2 berabere tamamlamak zorunda kaldı.






Etiketler: rize spor
Bu haber toplam 2393 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler