Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize Sosyal Tesislerinde Son Durum

Rize Sosyal Tesislerinde Son Durum
Rize'de yapımı devam eden ve ilk olma özelliğini taşıyacak sosyal tesislerde yok yok!
14.12.2011 / 11:57



Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Rize'nin İslampaşa mahallesinde yapımı devam eden Sosyal Tesisler Projesinde son durumu yerinde inceledi.



Mülkiyeti Milli EmlaK’a ait 33.500 m2 alan üzerinde kurulan ve içinde kapalı yüzme havuzu, atletizm pisti, basketbol ve tenis kortları, bisiklet ve yürüyüÅŸ yolları, trafik eÄŸitim alanı, go-card pisti, dinlenme alanları ve ihtiyaç birimleri bulunan sosyal tesisler projesinin yapımı devam ediyor.



1.20111214053557.jpg



Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Rize Belediye BaÅŸkanı Halil Bakırcı; “Deniz ÅŸehri olan ilimizde yapılan bu çalışmanın bir ilk olduÄŸunu belirtti. 25m x 12,5m ebatlarında eÄŸitim amaçlı yapılan kapalı yüzme havuzu inÅŸaatında sona yaklaÅŸtık sayılır. 2012 yılı içinde vatandaÅŸlarımızın kullanabileceÄŸi yüzme havuzu yanında sentetik yüzeyli 4 kulvarlı atletizm pisti, 2 adet akrilik zeminli tenis kortu, 1 adet akrilik zeminli Basketbol sahası, 5 km uzunluÄŸunda sentetik çim yüzeyli üç kulvarlı yürüyüÅŸ yolu, trafik eÄŸitim alanı, go-card pisti, dinlenme alanları ve ihtiyaç birimleri bulunan sosyal tesisler projesinde  eksikleri tamamlanıyor. Åžehrimizin doÄŸu yakasını daha da canlandıracak olan proje halkımızın sosyal ihtiyaçlarına cevap verebilecek ÅŸekilde tasarlandı” dedi.



islampasa.jpg



islampasa-tesis.jpg








Bu haber toplam 4559 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler