Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rizespor'da Transfer Atağı

Rizespor'da Transfer Atağı
Yeşil Mavililerin Karabükspor'dan orta saha oyuncusu Merter Yüce ile prensipte anlaştığı öğrenildi.
23.12.2011 / 09:39


Çaykur Rizespor ara transfer dönemi için startı verdi. Bu sezon başında transferin en hareketli takımlarından biri olan ve yeni bir takım oluÅŸturan YeÅŸil-Mavililer, devre arası transferinde defansa ve orta sahaya almayı planladığı futbolcular için temaslarına baÅŸladı.



Rizespor’un transfer listesinin başında ise Merter Yüce var. YeÅŸil-Mavililer’in geçen sezonda almak istediÄŸi ancak transferini son anda gerçekleÅŸtiremediÄŸi Merter ile görüÅŸmelere baÅŸladığı öÄŸrenildi. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın vermiÅŸ olduÄŸu raporda yönetimden 3 futbolcu talep ettiÄŸi ve bunlarında bir an önce resmiyete dökülüp Antalya kampına yetiÅŸmesini istemesinden sonra harekete geçen transfer komitesinin birkaç gün içinde Merter’in transferini bitirmesi bekleniyor.



Transferi Bekleniyor



Bu doÄŸrultuda temaslara hız veren YeÅŸil-Mavililer Süper lig ekiplerinden Karabükspor’da forma giyen ve ilk yarının sona ermesinden sonra kulübünden ayrılacağını bildiren Merter Yüce ile yaptığı görüÅŸmenin olumlu sonuçlandığı öÄŸrenildi. Rizespor’un ön libero olarak orta sahaya almak istediÄŸi isimlerin başında gelen ve Kalpar’ında istediÄŸi isimlerin başında gelen 26 yaşındaki Merter’in transferinin Süper Lig’de ilk yarının sona ermesinden sonra gerçekleÅŸmesi bekleniyor. Merter bu sezonun ilk yarısında Karabükspor’da Bursa, GençlerbirliÄŸi ve Sivasspor maçlarında forma giydi. Altay’ın alt yapısından yetiÅŸen Merter, Kayserispor, K.Erciyes ve Giresunspor’dan sonra K.Karabükspor’a transfer olup 2 sezondur bu takımda görev yapıyor.






Etiketler: rizespor
Bu haber toplam 2190 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler