Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

'Faşist Avrupa Bize Örnek Olamaz'

'Faşist Avrupa Bize Örnek Olamaz'
AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, farklı inanç gruplarına mensup vatandaşlarla yapılan Sivil Toplumla Diyalog toplantısına katıldı. Bağış, konuklara farklı dillerde 'hoşgeldin' diye seslendi.
15.02.2012 / 10:04


KonuÅŸmasında Fransa'da onaylanan Ermeni yasasına deÄŸinen Bağış ÅŸunları söyledi: Türkiye'de her kesimden önce Ermeni vatandaÅŸlarımız tepki gösteriyor.



Ermeni PatriÄŸi vekili 'abi' demekten de onur duyduÄŸum Aram AteÅŸyan 'Türkiye'de dinimi kısıtlı yaÅŸamayı, Avrupa'da aşırı hürriyete yeÄŸlerim' diye açıklama yapıyor. Avrupa'da nefret tüccarlığı, mezar soygunculuÄŸu yapan zihniyete dur demeyi çok iyi bildik.



Bakan Bağış Avrupa'da son zamanlarda yaÅŸanan geliÅŸmeleri de deÄŸerlendirerek, 'Ekonomik krizden kurtulmak için faÅŸizme sarılan Avrupa Türkiye için örnek olamaz' dedi. Bağış'ın konuÅŸmasının ardından farklı inanç grubundan vakıf, medya ve sanat dünyasından temsilciler tek tek konuÅŸma yaparak görüÅŸlerini dile getirdi.






Etiketler: EGEMEN BAÄžIÅž
Bu haber toplam 2131 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler