Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

İyidere Ak Parti'de Nöbet değişimi

İyidere Ak Parti'de Nöbet değişimi
Rize'nin İyidere ilçesi Ak Parti 4. Olağan Kongresi'nde Talat Tüfekçi Başkanlık görevini Eski Başkan Sabit Karafazlı'dan devraldı.
15.02.2012 / 12:29


Ä°yidere Belediye DüÄŸün Salonu'nda gerçekleÅŸen ve Talat Tüfekçi'nin baÅŸkan seçildiÄŸi Ak Parti Ä°yidere Ä°lçe 4. OlaÄŸan Kongresi'ne Rize Milletvekilleri Hasan Karal ile Nusret Bayraktar'ın yanısıra AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanı Hikmet Ayar, Rize Belediye BaÅŸkanı Halil Bakırcı, Ä°yidere Belediye BaÅŸkanı Ahmet Mete ve çok sayıda Partili katıldı.



ak-parti-iyidere-4.-olagan-kongresi-1.jpg



hasan-karal.20120215115002.jpgRize Milletvekili Hasan Karal, kongrede yaptığı konuÅŸmada,  "TeÅŸkilatımız açısından önem taşıyan ilçe kongrelerimiz devam ederken ilçe teÅŸkilatlarımızın yapısından sorumlu olduÄŸumuz gibi, kadro ve kadro yeniliklerini önceki seçmiÅŸ olduÄŸumuz arkadaÅŸlarımız gibi yeni seçilecek arkadaÅŸlarımızı temiz, dürüst ve çalışkan kiÅŸilerden oluÅŸturmak yegane görevimizdir. AK Partimizin Ak davasında bizlere katılan her birey artık millet için çalışan birer iÅŸçidir. Ä°yidere Rize'mizin giriÅŸ kapısıdır. Bu yüzden Ä°yidere'nin önemi aÅŸikardır. Ben yeni seçilen arkadaÅŸlarımıza bu güzel ilçemize hoÅŸ hizmetler vereceklerinden eminim. Eski yönetimde emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür ederken yeni arkadaÅŸlarımıza da bu yolda baÅŸarılar diliyorum" dedi.



nusret-bayraktar.20120215115025.jpgKaral'dan sonra kürsüye çıkan  milletvekili Nusret Bayraktar ise konuÅŸmasında "Bütün ilçe teÅŸkilat toplantılarımızın sonuna gelmiÅŸ bulunmaktayız. Yaptığımız kongrelerin hepsi gayet mümtazam ve olumlu geçti. TeÅŸkilatımızın yapılan kongrelerde birlik ve beraberliÄŸi gözümden kaçmadı. Ä°yidere kongremizde nitekim bu dostane hava içinde geçti. Ä°yidere teÅŸkilatımızın baÅŸarıları gerçektende tartışılmaz. BaÅŸbakanımızın Rize'ye geldiÄŸinde ilk olarak Ä°yidere'yi göreceÄŸinin farkındalığında ve bilincinde olunup çalışılmış. Bundan  sonraki arkadaÅŸlarımızda bu bilinç ve titizlikle çalışacaklardır. Åžimdiden kendilerine baÅŸarılar diliyorum" dedi.



hikmet-ayar.20120215115057.jpgAK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanı Hikmet Ayar ise konuÅŸmasında "TeÅŸkilatımız bünyesince yapmakta olduÄŸumuz son ilçe kongremiz Ä°yidere kongremizdir. Ä°yidere Sayın Vekilimiz Hasan Karal'ında dediÄŸi gibi Rize'nin giriÅŸ kapısıdır. Önemi büyüktür. Hal böyle iken buradaki teÅŸkilat yapısının da önemi büyüktür. Ä°yidere'nin geldiÄŸi nokta bellidir. Sabit Karafazlı kardeÅŸimiz Ä°yidere'ye gerek kendi ÅŸahsi, gerek teÅŸkilatı ile birlikte, gerekse Ä°yidere Belediye BaÅŸkanı Ahmet Mete ile beraber güzel çalışmalar sunmuÅŸtur. Görevi alan bütün arkadaÅŸlarımızın yaptığı gibi bu misyondan alnı AK bir ÅŸekilde ayrılıyor. Ben kendisini tebrik ederken yeni ilçe teÅŸkilatında görev yapacak tüm arkadaÅŸlarımıza baÅŸarılar diliyorum"  dedi.



Ä°yidere Ä°lçe TeÅŸkilatı Yönetim Kurulu listesi :



BaÅŸkan Talat Tüfekçi, Veysel Karaduman, Meryem Hantal, Miktat Mete, Kasım Sandıkçı, Ömer ÖmeroÄŸlu, Dursun Özdemir, Åženay Erkut, Ramazan Karafazlı, Halit Çelik, Mustafa Kavalcı, Celal Tüfekçi, Yılmaz Çelik, Ali Temiz, Muharrem Kalkavan.







Etiketler: iyidere ak parti
Bu haber toplam 2939 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler