Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Demirören'in TFF Listesinde Rizeli Yönetici

Demirören'in TFF Listesinde Rizeli Yönetici
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. başkanı olan Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu listesini de açıkladı. Listede Rizeli bir yönetici de bulunuyor.
27.02.2012 / 14:32


Ata Aksu'nun adaylıktan çekilerek Yıldırım Demirören'e desteÄŸini açıklamasının ardından tek aday olarak seçime açık ara favori olarak giren Demirören federasyon baÅŸkanı seçildi. Demirören'in ekibinde eski baÅŸkan Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetiminde bulunan Rizeli Servet Yardımcı da yer alıyor.  Öte yandan Çaykur Rizespor ve Pazarspor, seçimde Demirören'i destekleyeceklerini açıklamıştı.



Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleÅŸtirilen genel kurul 229 oyun 221'ini alan Yıldırım Demirören Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. baÅŸkanı oldu.



Ä°ÅžTE TFF BAÅžKANI DEMÄ°RÖREN'Ä°N EKÄ°BÄ° 



Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. baÅŸkanı olan Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu listesini de açıkladı.



Demirören, TFF eski yönetiminden 5 üyeyi de kadrosuna dahil etti. M.Ali Aydınlar ile çalışan Servet Yardımcı,  Mehmet Baykan, Arif KoÅŸar, Hakan Kanık ve Ergün Tekin'in Demirören, yeni listesine girdi.



1-Yıldırım Demirören



2- Servet Yardımcı



3- Arif KoÅŸar



4- Talat Yılmaz



5- Fethi Heper



6- Mehmet Baykan



7- Cengiz ZülfikaroÄŸlu



8- Ufuk Özerten



9- Hakan Kanık



10-Taylan Öner



11-Mustafa Beyazlı



12-Edip Eren



13-Faruk Öksüz



14-Selim Koray



15-Ergun Tekin



Öte yandan sadece Denetleme Kurulu'nu yeni isimlerden oluÅŸturacak olan Demirören; Etik Kurulu, Hukuk Kurulu, Tahkim Kurulu ve PFDK'yı deÄŸiÅŸtirmeyecek.







Etiketler: TFF
Bu haber toplam 2459 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler