Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Şüpheli araçtan Başbakan'a tehdit notu çıktı

Şüpheli araçtan Başbakan'a tehdit notu çıktı
Kadıköy'de, çalışır halde terk edilen şüpheli aracın içinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tehdit notu çıktı.
15.05.2012 / 19:59


Detaylı inceleme yapan polis, aracı terk edenleri bulmak için çalışma baÅŸlattı.



Fener Yolu BaÄŸdat Caddesi 127 Numara önünde çalışır halde bırakılan 34 BFP 05 plakalı siyah Transporter marka minibüsü gören vatandaÅŸlar olayı polise bildirdi. Minibüsün kapısını açan polis, aracın arka kısmında 'Sedat Peker bırakılmazsa Tayyip ölecek' yazılı not buldu. Kartona yazılı notu inceleyen polis, ayrıca, notun yanındaki ÅŸüpheli çantayı da fünye ile patlattı.



Araç çevresinde güvenlik önlemi alan polis, caddeyi de trafiÄŸe kapattı. Detaylı inceleme yapan ekipler, aracı terk edenleri bulmak için çalışma baÅŸlattı.



CÄ°HAN...






Bu haber toplam 2335 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler