Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de Tarihi Gün!

Rize'de Tarihi Gün!
Başbakan Erdoğan'a kendi adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından verilecek Fahri Doktora Ünvanı ile Rize'de yapılacak toplu açılışlar dolayısıyla 1 Başbakan Yardımcısı, 3 Bakan ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Rize'ye geliyor.
12.11.2012 / 12:20


Bugün memleketi Rize'ye gelerek geceyi babaocağı Güneysu ilçesindeki evinde geçirecek BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan, yarın (Pazartesi günü) kendi adını taşıyan Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi'nin ilk kez Akademik Yılının resmi açılışına katılacak. Akabinde düzenlenecek törenle RTEÜ tarafından BaÅŸbakan ErdoÄŸan'a Fahri Doktora Ünvanı verilecek. Rize'deki bu tarihi güne tanıklık etmek üzere devletin üst kademesindeki isimler de Rize'de bulunacak. Bu anlamda BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın yanısıra BaÅŸbakan Yardımcısı BeÅŸir Atalay, Gümrük ve Ticaret Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Çevre ve Åžehircilik Bakanı ErdoÄŸan Bayraktar, Milli EÄŸitim Bakanı Ömer Dinçer, Ä°çiÅŸleri Bakanlığı MüsteÅŸarı Rize Eski Valisi Seyfullah HacımüftüoÄŸlu ve YÖK BaÅŸkanı Prof Dr. Gökhan Çetinsaya Rize'deki programlara katılacak.



RTEÜ tarafından BaÅŸbakan ErdoÄŸan'a verilecek Fahri Doktora Ünvanından sonra RTEÜ'de Güneysu Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi, Fındıklı TOBB Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi ve Ömer Halaç Ä°ÅŸitme Engelliler Ä°lkokulu ve Ortaokulu'nun protokol imza töreni gerçekleÅŸecek. Ä°mza törenine katılmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi (TOBB) BaÅŸkanı Rifat HisarcıklıoÄŸlu da ilimize gelecek.



ÖÄŸleden sonraki programda ise saat 14.00'te Kalkandere ilçesinden gerçekleÅŸtirilecek Kalkandere Åžaban Cengiz EÄŸitim Kampüsü Pansiyon ve Lojman Binası, Kalkandere Ä°lçe Belediye Binası, ÇamlıhemÅŸin Lisesi, Fındıklı Huzurevi YaÅŸlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Çayeli ÖÄŸretmenevi ve AkÅŸam Sanat Okulu, ArdeÅŸen Anadolu ÖÄŸretmen Lisesi, Spor Salonu ve 200 kiÅŸilik Pansiyon, Derepazarı Günay Kıran Anaokulu'nun toplu açılış töreni yapıldıktan sonra BaÅŸbakan ErdoÄŸan ve beraberindekiler saat:16.00 sıralarında ilimizden ayrılacak.







Bu haber toplam 2503 defa okundu
YORUMLAR
cevat ÅŸen: 
"Yüklenen yok gelsin"
Yüklenen yok her harfine alkış alacağı bir dönem.nasılsa çay da yok.zaten kimse çemşiremez..meydan sizin sürün atları.Ama sonradan asla ağlama Rizelim.Sen çayı denize dökerken sana sahip çıkanlar bugün size nutuk çekiyorlar.sonradan asla ağlama Rizelim..
12.11.2012 / 13:31
Ip Adresiniz:
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler