Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Başbakan Erdoğan'dan Teşvik Müjdesi

Başbakan Erdoğan'dan Teşvik Müjdesi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yatırım teşviklerinin uzayacağı müjdesini verdi. Yapılan çalışmaya göre Rize'de teşvik 4 yıl daha uzayacak.
17.02.2013 / 13:51


  BaÅŸbakan ErdoÄŸan, Erdoba Elegance Otel’de, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluÅŸları, dernek ve vakıf baÅŸkanları ile bir araya geldi. Bir konuÅŸma yapan ErdoÄŸan, Türkiye’nin AK Parti iktidarıyla 10 yılda her alanda büyük iÅŸler baÅŸardığını söyledi.



Asimilasyon, ret ve politikalarını kaldırdıklarını söyleyen ErdoÄŸan, “Kimse yaradılışına müdahale etme imkanına sahip deÄŸildir. Onun için de Yunus gibi baktık, ‘Yaratılanı, yaratandan ötürü sevdik” diye konuÅŸtu.



Bölgesel, etnik ve dini milliyetçilik yapılmasına hep karşı çıktıklarını ifade eden ErdoÄŸan, “780 bin kilometrekaresiyle bu ülkede biriz, beraberiz, iriyiz, diriyiz. 780 bin kilometrekarelik vatan toprakları üzerinde de asla ameliyata, asla operasyona müsaade etmeyiz” dedi. Türkiye’nin enerjisinin terörle heba olduÄŸunu belirten ErdoÄŸan, sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.



ÇALIÅžMALAR TAMAMLANINCA 4 BÖLGEDE YER ALAN RÄ°ZE'DE 4 YIL DAHA TEÅžVÄ°K UYGULANACAK!



TeÅŸvik konusunda müjde veren BaÅŸbakan ErdoÄŸan, ‘teÅŸviÄŸin üçüncü bölgede 3 yıl, dördüncü bölgede 4 yıl, beÅŸinci bölgede 5 yıl, altıncı bölgede de 6 yıl daha uzatılması yönünde çalışma yapıldığını duyurdu.



Yeni anayasa çalışmalarına deÄŸinen BaÅŸbakan ErdoÄŸan, bu konuda uzlaÅŸma için yoÄŸun çaba sarf ettiklerini belirtti ve muhalefet partilerinin tavrını eleÅŸtirdi. ErdoÄŸan, “100’ü aÅŸkın madde görüÅŸüldü, ÅŸu anda mutabakat saÄŸlanan madde sayısı 31. Niye? Çünkü bunların yeni anayasa yapma gibi bir derdi yok” dedi.



MHP ve CHP ile yeni anayasa konusunda anlaÅŸma saÄŸlanamaması durumunda BDP'yle görüÅŸeceklerini, kendileriyle uzlaşılırsa anayasa taslağını halka götüreceklerini ifade eden ErdoÄŸan, “Millet 'evet' diyorsa, yeni anayasayı biz böylece milletten aldığımız oyla çıkarmış oluruz” diye konuÅŸtu.







Bu haber toplam 2041 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler