Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Soğuk ve Yağış Geliyor

Soğuk ve Yağış Geliyor
Rize`de kuvvetli rüzgar, fırtınayla birlikte soğuk ve yağışlı hava beklendiği bildirildi.
21.03.2013 / 18:25


Rize`de kuvvetli rüzgar, fırtınayla birlikte soÄŸuk ve yağışlı hava beklendiÄŸi bildirildi.



 


 


Valilik Basın ve Halkla Ä°liÅŸkiler MüdürlüÄŸü`nden yapılan yazılı açıklamada, yurdun yarın akÅŸam saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine girmesi beklendiÄŸi ifade edildi.


 


Yarın, Marmara, Ege, Akdeniz, Ä°ç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile DoÄŸu ve GüneydoÄŸu Anadolu bölgelerinin batısında beklenen yağışların kıyı Ege ile batı Akdeniz`de kuvvetli olmak üzere yaÄŸmur ve saÄŸanak ÅŸeklinde, akÅŸam saatlerinden itibaren Marmara`nın yüksek kesimleri ile Batı Karadeniz`in iç kesimlerinde karla karışık yaÄŸmur ve kar ÅŸeklinde olacağının tahmin edildiÄŸi belirtilen açıklamada, ÅŸunlar kaydedildi:


 


"Yağışlı havanın 23 Mart Cumartesi günü Marmara`nın batısı, kıyı Ege ve batı Akdeniz kıyıları dışında tüm bölgelerde etkili olması, yağışların Batı Karadeniz, Ä°ç Ege, Ä°ç Anadolu, DoÄŸu Anadolu`nun kuzeydoÄŸusu ile Marmara`nın doÄŸusunun yüksek kesimlerinde karla karışık yaÄŸmur ve kar, yağış alan diÄŸer yerlerde yaÄŸmur ve saÄŸanak ÅŸeklinde olması bekleniyor. 24 Mart Pazar günü DoÄŸu Karadeniz ve DoÄŸu Anadolu`nun doÄŸusunda da karla karışık yaÄŸmur ve kar ÅŸeklinde etkili olduktan sonra yurdu terk edeceÄŸi tahmin ediliyor. Son günlerde hava sıcaklıklarındaki hissedilir derecedeki ani artış ve azalışlardan dolayı insan saÄŸlığında meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaÅŸların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."















Bu haber toplam 2933 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler