Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Denizli Şimşek ile Anlaştı Denizli Veto Etti

Denizli Şimşek ile Anlaştı Denizli Veto Etti
Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Veysel Gühan, Ç. Rizespor'da Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapan Yusuf Şimşek'in teknik direktörlüğü için her konuda anlaşmalarına rağmen bu transferin gerçekleşmeme nedenini anlattı.
18.04.2013 / 11:10


   Denizlispor Kulübü AsbaÅŸkanı Veysel Gühan, teknik direktörlük görevi için Ç.Rizespor Yardımcı Antrenörü Yusuf ÅžimÅŸek'le her konuda anlaÅŸmalarına raÄŸmen Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin buna izin vermediÄŸini söyledi.



   Gühan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Selahattin Dervent'le yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarının devam ettiÄŸini, bu doÄŸrultuda Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin yardımcılarından Yusuf ÅžimÅŸek'e teklif götürdüklerini söyledi.

Yusuf ÅžimÅŸek'in tekliflerini kabul ettiÄŸini kaydeden Gühan, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü: "Yusuf ÅžimÅŸek Denizli'nin yetiÅŸtirdiÄŸi büyük bir futbolcu. Yıllarca yeÅŸil-siyahlı takıma hizmet verdi. Åžimdi de teknik direktör olarak bu zor günlerimizde hizmet edecekti.

Teknik direktör olarak her konuda anlaÅŸtığımız için Mustafa Denizli'den izin çıkmadı. Yusuf ÅžimÅŸek Denizlispor'a gelebilmek için büyük özverilerde bulundu. Olmadı, üzgünüz" dedi. Denizlispor yönetiminin teknik direktörlük için Erhan Altın ve Yücel Ä°ldiz'le görüÅŸtüÄŸü öÄŸrenildi.







Bu haber toplam 2077 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler