Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Çaykur Yeni Sezona Hazırlanıyor

Çaykur Yeni Sezona Hazırlanıyor
Çaykur genel müdürü İmdat Sütlüoğlu mevsimlik işçilerin iş başı yaptığını belirterek ''Artık gündemimizde grev konusu yoktur Çaykur olarak yeni sezonda neler yapabileceğimize yoğunlaştık'' dedi.
24.04.2013 / 18:20


 



   Çaykur genel müdürü  Ä°mdat SütlüoÄŸlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. ''SütlüoÄŸlu grevin bittiÄŸini gündemimizde sendikayla ilgili herhangi bir görüÅŸme yoktur Çaykur olarak yeni sezon ile ilgili neler yapabileceÄŸimize yoÄŸunlaÅŸmış durumdayız'' dedi.



SütlüoÄŸlunun açıklamalarından satır baÅŸları



    Çay haÅŸatının eskisi gibi kıyılarda ayrı köylerde ayrı zamanda gelmiyor yaÅŸ çay sezonu hemen hemen her yerde aynı anda baÅŸladığından dolayı çay alımlarında aksamaları peÅŸinden getirdi.  Yeni sezonda randevulu sisteme geçiyoruz bu sistemle çay alımlarını rahatlatacağız ayrıca çayını erken toplayıp tam olgunlaÅŸmamasını bekleyen üreticilerimize zarar etmemesi için teÅŸvik vereceÄŸiz. Ek bir ücret ödeyerek üreticinin zarar etmemesini saÄŸlayarak erken toplanan taze çayla da kaliteli ürün yaparak Çaykur’unda zarar etmeyeceÄŸi bir ÅŸekilde daha yüksek bir fiyatta daha iyi bir kalitede pazara sunacağız.






Bu haber toplam 2041 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler