Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Kurtar Vadisi Pusu 193. Bölüm Fragmanı İzle

Kurtar Vadisi Pusu 193. Bölüm Fragmanı İzle
Kurtlar Vadisi Pusu 193.bölüm Fragmanı yayınlandı.
20.05.2013 / 16:54


MARGARET ELÄ°F'Ä° KAÇIRDI



Poyraz ve ekibi operasyan düzenleyerek Leyla ve Elif'i ele geçirdi. Köpek çifliÄŸine Polat Alemdar'ın gelmesiyle, dizisinin geçen hafta yayınlanan 191. bölümünde ilk kez Vadi fanatiklerinin karşısına çıkan Elif'in üvey annesi rolündeki Margaret Elif'i alarak helikopterle uzaklaÅŸtı. Polat, Leyla'yı kurtarmak pahasına Margaret'in kızı Elif'i kaçırmasına göz yumdu.



AKÄ°F'Ä°N GÄ°ZLÄ° PLANI NE?



KGT üyelerinden olan Akif'in Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yayınlanan bölümünde ekipten ayrı gizli bir iÅŸ çevirdiÄŸi gözlerden kaçmadı. Akif, Ä°htiyarlar Heyeti'nin geçmiÅŸini öÄŸrenmek adına yürüttüÄŸü bu gizli plana KGT üyesi Haydar'ı da alet etti. Haydar, Aksaçlı Faruk Bey'in ofisinden Ä°hiyarlar Heyeti'ne ait özel belegeleri aldı. Faruk Bey ve KGT üyesi gençler Akif ve Haydar'ı suç üstü yaptı. Akif'in nasıl bir yol izleyeceÄŸi dizinin bir sonraki bölümünde belli olacak.



POYRAZ TAPINAKÇI OLDU



Vadi'nin geçen hafta yayınlanan 191. bölümünde Tapınakçı Margaret ile anlaÅŸan Poyraz, dizini bu haftaki bölümünde Tapınakçılara katıldı.






Bu haber toplam 2030 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler