Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

İsrail'den dehşet veren açıklama!

İsrail'den dehşet veren açıklama!
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Eski Dışişleri Bakanı Lieberman Gazze'ye yapılan saldırılarla ilgili dehşet verici açıklamalarda bulundu.
25.06.2013 / 14:03

Başbakan Binyamin Netanyahu, "Politikam, bize saldırmak isteyen herkesi, damlama ve biriktirme olmadan vurmaktır" dedi.






Netenyahu, bu yıl ölen babası Prof. Benzion Netanyahu'nun adının verildiÄŸi okulu ziyaretinde, Ä°srail Savunma Kuvvetlerinin bugün Gazze'ye düzenlediÄŸi saldırıyla ilgili ''Dün toplumunuzun üzerine roket atıldı ve hemen buna yanıt verdik. Politikam, bize saldırmak isteyen herkesi, damlama olmadan, biriktirme olmadan vurmak. Bize yakın uzak tüm tehditlere karşı yapacağımız ÅŸey budur" ifadelerini kullandı.







Babasının kendisine miras bıraktığı Yahudi felsefesini açıklayan Netanyahu, "Babamın inandığı ve benim inandığım ilk ÅŸey ,Yahudilerin kendi kendilerini korumaya muktedir olmaları ve kendilerine saldırmayı deneyenlere karşı kararlı olmalılarıdır" dedi.






Ä°srail, son hava saldırısında Gazze'de 7 noktayı vurmuÅŸtu. 






GAZZE'YÄ° TEMÄ°ZLEYELÄ°M!







öte yandan Ä°srail Eski DışiÅŸleri Bakanı Lieberman, Ä°srail yönetimine Gazze'yi yeniden iÅŸgal etme önerisinde bulundu Lieberman: "Gazze'ye geri dönerek kapsamlı bir temizlik yapmak gerekir" dedi






Ä°srail Eski DışiÅŸleri Bakanı  : "Ülkenin güneyine atılan füzelerden sonra Ä°srail yönetimi ciddi bir ÅŸekilde Gazze'yi yeniden iÅŸgal etmeyi düÅŸünmeli" dedi.






Ä°srail meclisinde Dış iliÅŸkiler ve Savunma Komisyonu BaÅŸkanlığı görevini yürüten Lieberman, Ä°srail Ordu Radyosu'na yaptığı açıklamada, "Ä°srail, statükoda ısrar etmemeli, Hamas'ın elinde bulunan füzeler nedeniyle Tel Aviv ve Netanya kentleri tehdit altında" diyerek "Hamas'ın Ä°srail ile bir uzlaşı yapmaya niyeti yok. Bu nedenle Gazze'ye geri dönerek kapsamlı bir temizlik yapmak gerekir. Ülkenin güneyine atılan füzelerden sonra Ä°srail yönetimi ciddi bir ÅŸekilde Gazze'yi yeniden iÅŸgal etmeyi düÅŸünmeli" ifadelerini kullandı.






Lieberman, yaklaşımının BaÅŸbakan Netanyahu tarafından destek bulup bulmadığı yönündeki soruya ise "bilmiyorum" yanıtını verdi.







AA






Etiketler: Ä°SRAÄ°L
Bu haber toplam 2115 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler