Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Yağmur Altında Kutlandı

Rize'de Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Yağmur Altında Kutlandı
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Rize’de yağmur altında çeşitli etkinliklerle kutlandı.
01.07.2013 / 19:59


   Rize’de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Rize Liman BaÅŸkanlığı tarafından GündoÄŸdu Limanı'nda tören düzenlendi. Törene Rize Vali Yardımcısı Åžefik Aygöl, Rize Jandarma Komutanı Albay Ä°smet Cansaran, Rize Belediye BaÅŸkanı Halil Bakırcı ,GündoÄŸdu Belediye BaÅŸkanı Süleyman Ylıdız ve çok sayıda kiÅŸi katıldı.



Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı okunarak baÅŸlayan törende deniz ÅŸehitleri anısına denize Rize ValiliÄŸi çelengi bırakıldı.







Günün anlam ve önemi ile ilgili konuÅŸmayı Rize Liman BaÅŸkanı Seyfettin Ceylan yaptı. Ceylan konuÅŸmasında, “Son yıllarda yapılan çalışmalar ile beyaz listede yer alan 42 tersanemiz bulunurken bu sayı bugün 125’e çıkmıştır. Lüks yat üretiminde dünyada 3. Sıradayız. Ticaret gemilerimiz 2012 yılı içerisinde 554 milyon TL’lik özel tüketim vergisine destek saÄŸlamıştır” dedi.







Denizde yüzme, kano ve yaÄŸlı direk yarışmaları yapılırken, yarışmalar yoÄŸun yaÄŸmura raÄŸmen ilgi gördü. KonuÅŸmalar ve tören yaÄŸmur dolayısıyla Dursun Kaptan Gemisi'nin içerisinde yapıldı.












Bu haber toplam 2391 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler