Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

PKK ve Gezi'dekileri Bu Ãœlke YetiÅŸtiriyor

PKK ve Gezi'dekileri Bu Ãœlke YetiÅŸtiriyor
Bursa'da katıldığı bir iftar programında konuşan 20.Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, PKK'yı ve Gezi Parkı'ndaki gençleri bu ülkenin mekteplerinin yetiştirdiğini söyledi.
25.07.2013 / 18:13


Bursa'da Yurdakul ailesinin düzenlediÄŸi iftar programına 20. Dönem Rize Milletvekili Åževki Yılmaz, BaÅŸbakanlık MüÅŸaviri Saadettin Kılıç, Bursa BüyükÅŸehir Belediyesi BaÅŸkanvekili Abdullah KaradaÄŸ ve çok sayıda davetli katıldı. Ä°ftar yemeÄŸi ile baÅŸlayan program, açılış konuÅŸmaları ile devam etti.



KonuÅŸmasında Türkiye'de çok darbeler olduÄŸunu belirten 20. Dönem Rize Milletvekili Åževki Yılmaz, "Rahmetli Adnan Menderes'e, merhum hocamıza, merhum Özal'a ve 28 Åžubat'ta birçok darbe yapıldı. Ama bütün bu darbelerin en büyüÄŸü Kur'an-ı Kerim'e yapıldı. Ona yapılan darbeyi nesil olarak çekiyoruz. Anne ve babasına asi davranan yeni nesil var. Yeni nesil yarı açık cezaevi diye huzurevine anasını babasını gönderiyor. Daha önceden hırsızlığı rüyasında görmeyen bir devlet vardı. Åžimdi ise demir kapılar ve korkuluklarla korunur hale geldik. Bu millet namaz ve ahlak bağımlısıydı. Ama ÅŸimdi nesil esrar, eroin, alkol ve moda bağımlısı oldu. Çünkü Allah'ın ölçüsüne darbe yaptılar. Bizim buradan baÅŸka vatanımız yok. Lazıyla, Çerkeziyle, Kürdüyle, Türküyle, Gürcüsüyle hepsi bizim vatandaşımız. Bu vatanda birleÅŸeceÄŸiz ve kaynaÅŸacağız" dedi.



"GEZÄ° PARKI'NDAKÄ° GENÇLER DÖNEMÄ°N ESRAR VE EROÄ°N KURBANLARIDIR"



Gezi Parkı olaylarına da deÄŸinen Yılmaz, "Gezi Parkı'ndaki hastalanmış çocuklara bakarak onların durumuna düÅŸmeyeceÄŸiz. Onlar mazlum, aldatılmış, onlar düzenin esrar ve eroin kurbanlarıdır. Onlar bir gün Gezi Parkı'nda gezmeyi bırakacak, Allah'ın Ä°slam obasında, Kur'an-ı Kerim'in Gezi Parkı'nda gezeceklerdir. Barışın o zaman ne olduÄŸunu anlayacaklardır. Bunu hükümet ve iktidarlar yapacak" diye konuÅŸtu.



Terör örgütü PKK ile ilgili de konuÅŸan Yılmaz, "PKK'nın özel okulu var mı diye Hakkari'ye gittim ve araÅŸtırdım. Ama onların özel okulu yok. PKK'nın lisesi yok. Bunlar nereden çıkıyor? Özel kolej açmamış, özel okulları ise yok. Hakkari Ä°mam Hatip'e giden çocuk terörist mi? Aynı Hakkarili polis taÅŸlamıyor. Cemaatin okuluna ve Kur'an-ı Kerim kursuna gidenler taÅŸlamıyor. Hakkari'nin ortaokuluna ve lisesine giden çocuk terörist oluyor. PKK'yı bu ülkenin mektepleri yetiÅŸtiriyor. Gezi Parkı'ndaki gençleri bu ülkenin mektepleri yetiÅŸtiriyor" ÅŸeklinde konuÅŸtu.






Bu haber toplam 2494 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler