Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

CHP'nin KardeÅŸ Åžehir Projesi

CHP'nin KardeÅŸ Åžehir Projesi
CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya ve beraberindeki heyet, CHP'nin kardeş şehir projesi kapsamında CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
15.08.2013 / 22:33

Ä°zmir’deki siyasi baÅŸarının saÄŸlanması için yapılan çalışmaları analiz edeceklerini kaydeden Aslankaya, "Ä°zmir’deki hemÅŸehrilerim de partimize destek olmalı" dedi. 


CHP Rize il yöneticileri, kardeÅŸ ÅŸehir kapsamında geçtiÄŸimiz ay misafir ettikleri CHP Ä°zmir örgütüne iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette CHP Rize Ä°l BaÅŸkanı Mehmet Aslankaya, CHP Rize Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Recep DurmuÅŸ, CHP Güneysu Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa Kanbur, CHP Rize Ä°l Genel Meclisi üyeleri Bedirhan HacıislamoÄŸlu ile Erdal Biber Ä°zmirli partililerle bir araya geldi. Rize’den gelen heyet 3 gün sürecek gezi kapsamında Ä°zmirli milletvekilleriyle buluÅŸacak. Ä°zmir’in tarihi ve doÄŸal güzelliklerini de görme fırsatı bulacak Rizeli heyet, parti çalışmaları hakkında da bilgi alacak.





Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Ä°zmir Ä°l BaÅŸkanı Ali Engin, Karadenizli heyeti Ä°zmir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Engin, "Rize’ye CHP örgütleri arasında kardeÅŸ ÅŸehir projesi kapsamında bir ziyaret gerçekleÅŸtirmiÅŸtik. ArkadaÅŸlarımız zor koÅŸullarda da olsa Rize’de CHP’nin bayrağını dalgalandırıyor. Önemli ve güzel çalışmalar yapıyorlar. Karadeniz’de güçlü adaylarla önemli bir baÅŸarı elde edileceÄŸini düÅŸünüyorum. ArkadaÅŸlarımızı Ä°zmir’de üç gün misafir edeceÄŸiz. Kentin çeÅŸitli yerlerini ziyaret edecekler. Belediye baÅŸkanlarımızla, milletvekillerimizle, ilçe baÅŸkanlarımızla görüÅŸme fırsatı bulacaklar" dedi. 



Tüm partililer olarak ülkenin geleceÄŸi için bütünlük içinde çalışacaklarını belirten Engin, "Cumhuriyet, ülkemizin bölünmez bütünlüÄŸü ve çöken tarımın geleceÄŸi için mutlaka güç birliÄŸi yapmamız lazım. CHP artık herkesin rahatlıkla oy atacağı bir parti haline geldi. Toplumun sorunlarına çözüm üretmek görevimiz. Ä°zmir’de çok sayıda Karadenizli büyük var. Bu vatandaÅŸlarımızın Ä°zmir’e çeÅŸitli sektörlerde büyük katkıları var. Karadeniz insanının pratik zekası, heyecanı, giriÅŸimciliÄŸi kentimize yansımış durumda" diye konuÅŸtu.






"Ä°ZMÄ°R’Ä° ANALÄ°Z EDECEĞİZ"


CHP Rize Ä°l BaÅŸkanı Aslankaya ise, Türkiye’nin bütün kentleriyle Ä°zmir’i örnek alması gerektiÄŸini söyledi. Ä°zmir’deki siyasi baÅŸarının kendilerini de motive ettiÄŸini vurgulayan Aslankaya, "Ä°zmir’de 29 belediyeyi CHP alıyorsa düÅŸünmek lazım. Bizim de bunun analizini yapmamız gerek. Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Kimin belediye baÅŸkanı olacağı önemli deÄŸil. Önemli olan ülkenin kaygan zemindeki gidiÅŸine ‘dur’ demek. Net olarak görülüyor ülkeye sahip çıkacak tek parti CHP’dir" ifadelerini kullandı.






Etiketler: chp rize
Bu haber toplam 2411 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler