Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Gündoğdu'm Bu haber Sıkıntı Verici

Gündoğdu'm Bu haber Sıkıntı Verici
Gündoğdulular ve Gündoğdu’da yaşayanlar bu haber sizleri ilgilendiriyor…
21.08.2013 / 22:32


   Aksa Çoruh Elektrik Dağıtım AÅž Rize MüdürlüÄŸünden yapılan yazılı açıklamada, tesis çalışması dolayısıyla GündoÄŸdu Beldesi’nde elektrik kesintisi gerçekleÅŸtirileceÄŸi belirtildi.



  Kesintinin 24 AÄŸustos Cumartesi günü 08.00-17.00 saatleri arasında gerçekleÅŸeceÄŸi belirtilen açıklamada, kesintinin Hamidiye Mahallesi’nde kısmen, TaÅŸlık Köyü’nün genelinde uygulanacağı belirtildi.Veliköy yolu çalışmalarından dolayı ,Oradaki elektrik direklerinin yerlerinin deÄŸiÅŸmesinden dolayı kesinti yapılacaktır..






Bu haber toplam 2229 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler