Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Karal, Seçim Stratejimiz Belli

Karal, Seçim Stratejimiz Belli
AK Parti Rize Milletvekilimiz Hasan Karal AK Parti Rize Köy ve Mahalle Başkanları İle Buluşarak Yaklaşan Seçimlerde İzlenecek Stratejiyi Anlattı.
14.10.2013 / 09:16


    K Parti Rize Merkez Ä°lçe BaÅŸkanımız Ä°shak Alim ve Yönetiminin de hazır bulunduÄŸu toplantıda Karal, Köy ve Mahalle BaÅŸkanlarının üzerlerine düÅŸen görevin son derece önemli olduÄŸunu ve yaklaÅŸan seçimlerde halkın partisi olan AK Partinin adayının halkın teveccühünü kazanmış birisinin olacağının altını çizdi.



       Rize ÖÄŸretmen Evinde gerçekleÅŸen buluÅŸmada Karal Köy ve Mahalle BaÅŸkanlarına yaklaÅŸan seçimlerle ilgili ÅŸunları söyledi;

    Bizim yaklaÅŸan seçimlerde temel stratejimiz belli. Bu stratejiyi sayın BaÅŸbakanımız belirledi. ArkadaÅŸlar biz halkın istediÄŸi adaylar ile yolumuza devam etmek durumundayız. YaklaÅŸan seçimler nedeni ile teÅŸkilat mensubu olmanızdan dolayı sizlere gelip yardım talebinde bulunanlar olacaktır. Bende belediye baÅŸkanı olmak istiyorum benim elimden tut veya beni destekle diyen olacaktır. ArkadaÅŸlar kimse kusura bakmasın. Bizim bu seçimlerdeki hedefimiz en yüksek oyu almak. Bu gayeyi de ancak halkımızın istediÄŸi adayla gerçekleÅŸtirebiliriz. Bu ayın sonuna kadar baÅŸvurular bitecek ve tüm yurt genelinde anketler olacak.




    Anketler neticelendikten sonra halkın desteÄŸini en çok kim almışsa o bizim adayımız olacak. Önümüzdeki seçimlerden sonra yine memleketin saadetine çok önemli etken saÄŸlayacak olan CumhurbaÅŸkanlığı seçimleri var. Ve ülkemizde ilk defa bir seçimde CumhurbaÅŸkanını halk seçecek. Ben inanıyorum ki AK Partiye ilk günden beri gönül vermiÅŸ olan bu millet, milletine gönül vermiÅŸ olan AK Parti ile nice seçimleri daha zaferle sonuçlandıracaktır.






Bu haber toplam 2253 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler