Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Bekaroğlu Adaylığını Açıkladı

Bekaroğlu Adaylığını Açıkladı
Rize Eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, resmen Rize Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.
30.12.2013 / 16:45


Rize Eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet BekaroÄŸlu,30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde resmen Rize Belediye BaÅŸkan Adayı olduÄŸunu açıkladı. Resmen adaylığını açıklayan BekaroÄŸlu'nun Saadet Partisi'nden aday olacağı tahmin ediliyor.



Prof. Dr. Mehmet BekaroÄŸlu yaptığı açıklamada "Önce ÅŸunu belirtmeliyim ki Rize halkını temsil etmek yaÅŸamın boyunca elde ettiÄŸim en önemli payedir. Bu temsilin üzerinden yıllar geçmiÅŸ olmasına raÄŸmen Rize halkının ÅŸahsıma teveccüh gösteriyor olması beni mutlu etmektedir." dedi.



"Hiçbir talebi olmamasına raÄŸmen son bir aydır çok sayıda Rizeli beni ve arkadaÅŸlarımı arayarak 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Rize belediye baÅŸkan adayı olmamı istemektedir. Böyle bir ÅŸeyi hiçbir zaman düÅŸünmediÄŸimi ısrarla söylememe raÄŸmen Rize’de bu iÅŸin hızlı bir ÅŸekilde örgütlendiÄŸini görmekteyim." ifadelerine yer veren Prof. Dr. BekaroÄŸlu, "Herkesin bildiÄŸi gibi siyasette çalkantılı günlerim ve iliÅŸkilerim oldu. Artık daha mütevazı ve belki de kalıcı iÅŸler yapmak üzere hastalarıma ve öÄŸrencilerime dönerek yeni bir düzen kurmaya çalıştığım bugünlerde Rize halkından gelen bu ısrarlı talep beni zor durumda bırakmıştır. BaÅŸta ailem, dostlarım ve arkadaÅŸlarım olmak üzere çok sayıda insanla istiÅŸare ettim ve çok zor olmakla beraber bir siyasetçi olarak bu duruma kayıtsız kalamayacağım kararına vardım.



Rize milletvekili olarak baÅŸladığım siyasi yürüyüÅŸümde çok ÅŸey öÄŸrendim. Bu tecrübelerimi Rize halkı için kullanmak boynumun borcudur. Ancak bir seçime girmekten söz ediyoruz ve bunun gerekleri var. Önümüzdeki günlerde bu gereklerin nasıl oluÅŸturulacağı konusunda arkadaÅŸlarımla birlikte bir çalışma yapacağız. Bu çalışmaların sonucunda gereklerin hazır olduÄŸunu görür, uygun çatı ve Rize’yi temsil edip sorunları ile baÅŸ edebilecek kadro kurma konusunda sorun çıkmazsa Rize belediye baÅŸkan adayı olacağım.



Bu çalışmaların bu hafta içinde biteceÄŸi ve gelecek hafta başında Rize halkına somut bir açıklama yapabileceÄŸimize inanıyorum." diye konuÅŸtu.







Bu haber toplam 2066 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler