Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Karal Bozkale Mahalesinde Yapılacak Olan Limanı Yarinde İnceledi

Karal Bozkale Mahalesinde Yapılacak Olan Limanı Yarinde İnceledi
Ak Parti Gündoğdu Belde Başkanı Kopuz millet vekili Karal'a , liman hakkında bilgilendirdi
27.01.2014 / 17:47


   GündoÄŸdu Bozkale mahallesinde düÅŸünülmekte olan balıkçı barınağını yerinde inceleyen Ak parti millet vekili Hasan Karal liman hakkında GündoÄŸdu su ürünleri kooperatifi baÅŸkanı Bilgin Kopuz'dan bilgi aldı.





   Rize Milletvekili Hasan Karal, GündoÄŸdu beldesine yapılacak yeni balıkçı barınağının ihalesinin yapıldığını bildirdi. Karal,  geçen yıllarda meydana gelen sel felaketinde zarar gören GündoÄŸdu beldesi Bozukkale mevkisindeki balıkçı barınaklarının yerine yapılacak yeni barınak için 20 milyon lira ödenek ayrıldığını belirtti.





    Yöredeki balıkçıların ihtiyacını karşılamak üzere mevcut barınak yerinin batı tarafına inÅŸa edilecek yeni barınak için 13 aralık 2013 tarihinde UlaÅŸtırma, Denizcilik ve HaberleÅŸme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel MüdürlüÄŸünce ihale yapıldığını ifade eden Karal, projenin 2011-2012 yılında fizibilite, imar ve ÇED iÅŸlemlerinin gerçekleÅŸtirildiÄŸini kaydetti.





   Karal, yapılacak yeni barınakta yaklaşık 150 balıkçının barınabileceÄŸini ifade ederek, ÅŸunları kaydetti: "78 bin metrekare alanda kurulacak barınağın ana mendireÄŸi 440 metre, tali mendireÄŸi ise 65 metre uzunluÄŸunda olacak. Ayrıca -5 metre derinlikli 100 metre uzunluÄŸunda rıhtım inÅŸaatı yapılacak. Barınak geri sahasında ise 200 metre uzunluÄŸunda çekek yeri, 2 adet fener kulesi ve 13 bin metrekara geri dolgu sahası olacak."





GündoÄŸdu su ürünleri kooperatif baÅŸkanı Kopuz , sayın Karal'a Dümen ÅŸeklinde bir pilaket hediye etti.





HABER:Cemalettin  SAK






Bu haber toplam 4283 defa okundu
YORUMLAR
kerim yıldız: 
"denizden 20 mılyon dolar çıktı"
Denizden bu kadar para kazanılıyorda bizim haberimiz yok.çocuklarımıza yüzme yeri bırakmadınız.çok buyuk yatırım gidip bı baksınlar daha önceki balıkçı barınaklarına gerçek balıkçılıkla geçimini sağlayan kişilere barınak vermediler.nerde zengin varsa orda.yapmış oldukları barınakların çoguda meyhane olarak kullanılıyor.bu parayı rizeye üretim tesisi yapsanızda bu mılletin sahilde temiz hava alma hakkına mani olmasanız...
29.01.2014 / 23:25
Ip Adresiniz:94.121.226.11
uyee: 
"hesap"
SAyın başkan once kayukhanedekı hesabıni versun.halen kayıkğane alamiyanlar var.kafasıana gore yer veriyi
27.01.2014 / 23:33
Ip Adresiniz:88.231.101.183
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler