Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Fenerbahçe Tahkim'e başvurdu

Fenerbahçe Tahkim'e başvurdu
Fenerbahçe Kulübü Avukatı Haluk Burcuoğlu, Tahkim Kurulu'na girerken kısa bir açıklama yaptı. Burcuoğlu, "Her türlü savunma hakkımızı bugün Tahkim'e, yarın da diğer ilgili kuruluşlara yapacağız" dedi.
25.08.2011 / 10:25


Futbol Federasyonu'nun aldığı kararla Åžampiyonlar Ligi'ne gitmesi engellenen Fenerbahçe Yönetim Kurulu bu sabah saat 09:00 itibariyle Tahkim Kurulu'na itiraz etti.



Konu ile ilgili Fenerbahçe Avukatı Haluk BurcuoÄŸlu; "TFF'nin Fenerbahçe'yi Åžampiyonlar Ligi'nden men etme hakkı yoktur, bu nedenle itiraz baÅŸvurusunda bulunduk. Her türlü savunma hakkımızı bugün Tahkim'e, yarın da diÄŸer ilgili kuruluÅŸlara yapacağız. Fenerbahçe'nin hakkını her türlü platformda savunacağız. Fenerbahçe'nin kim olduÄŸunu görecekler. Biz TFF'nin özerk olduÄŸunu sanıyorduk ama deÄŸillermiÅŸ." dedi. Åžampiyonlar Ligi'Nde bu akÅŸam kura çekimi olduÄŸu için Tahkim Kurulu'nun acil olarak toplanarak baÅŸvuruyu deÄŸerlendireceÄŸi öÄŸrenildi.






Etiketler: ÅŸike fb bjk gs arda turan
Bu haber toplam 1983 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler