Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Aslankaya'dan Bekaroğluna Ağır Top

Aslankaya'dan Bekaroğluna Ağır Top
CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nu topa tuttu.
12.03.2014 / 18:31


   Cumhuriyet Halk Partisi Rize Ä°l BaÅŸkanı Mehmet Aslankaya, "Mehmet BekaroÄŸlu’nun Allah muhafaza Belediye BaÅŸkanı seçilmesi halinde çok büyük bir korku imparatoru Rize’de yaÅŸatacaktır. Ä°ktidar partisinin bile ömrü boyunca yapamadığı masrafı Rize'de Saadet Partisi nasıl yapıyor?" dedi.



  Aslankaya, “ Ben BekaroÄŸlu’na sadece ÅŸunu soruyorum. Bir iktidar partisinin bile ömrü boyunca yapamadığı masrafı Saadet Partisi nasıl yapıyor Rize’de? Bu paranın alt yapısı nereden geliyor? Bunun kaynağı nedir? Ben bunun cevabını biliyorum. Kendisi, Sayın BekaroÄŸlu bunu bir açıklasın bakalım. Mehmet BekaroÄŸlu’nun Allah muhafaza Belediye BaÅŸkanı seçilmesi halinde çok büyük bir korku imparatoru Rize’de yaÅŸatacaktır. BekaroÄŸlu çok demagoji yapıyor. Beyni ile kalbi, yüreÄŸi bir atmıyor. Çünkü, kendisi HES karşısı gösteriler yapıyor, kontenjanında ise HES inÅŸaatı yapan bir ismi listeye alıyor. EÄŸer ben hes’lere karşı isem benim listede o iÅŸi yapan kiÅŸinin ne iÅŸi var? CHP Ä°l meclis listesinde hiçbir ÅŸaibeye karışmayan pırıl pırıl insanlar var” dedi.



  Mehmet BekaroÄŸlu’nun CHP‘ye ÅŸirin gözükmesi bir projenin ürünü olduÄŸunun altını çizen CHP Rize Ä°l BaÅŸkanı Mehmet Aslankaya konuÅŸmasına ÅŸöyle devem etti:  HAS partiden ayrılıp AKP’ye geçen Numan KurtuluÅŸun hedefi Tayyip beyin koltuÄŸuna oturmak vardır. BekaroÄŸlu’nun hesabı ise 2015 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Rize’den Hasan Karal’ın yerine meclise gitmek vardır” dedi.



http://www.olay53.com/images/other/mine-orhon-ile-mehmet-aslankaya.jpg



Mine Orhon: ” Siyasette Yüzüm Yeni”



   CHP Rize Belediye BaÅŸkan adayı Mine Orhon ise 30 Mart yerel seçimlerinde Rizeli yurttaÅŸların kendisine oy vermeleri için birçok neden olduÄŸunu vurgulayarak ÅŸu ifadelere yer verdi: “Birincisi, ben bir kadın olarak sizleri sevgi ile kucaklayacağım, bir kadının derdinden en iyi kadın anlar, kadın seçmenlerin çok büyük oranda bana oy vereceklerini bekliyorum. Ä°kincisi ise inÅŸaat mühendisiyim. Mesleki açıdan diÄŸer adaylara bakıldığında en uygun vasıf bende diye düÅŸünüyorum. Üçüncüsü, ben siyasette yeniyim, daha yüzüm eskimiÅŸ deÄŸil. Ben bir vaatte bulunmuÅŸsam mutlaka yerine getiririm. Sonuncusu ise bunu fazla kullanmak istemiyorum ama ben, Ekrem Orhon’un yeÄŸeninin eÅŸiyim. Ekrem Orhon Rize’de en fazla hayır duası alan insan. Bir çok insan beni karşısına gördüÄŸünde Ekrem Orhun’un hatırına bana oy vereceklerini söylediler” dedi.



Haber: Selim Denizalp






Bu haber toplam 2609 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler