Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Başbakan Ameliyattan Çıkamayacaktı.Şok İddaa

Başbakan Ameliyattan Çıkamayacaktı.Şok İddaa
Çok tartışılacak iddiayı gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak dile getirdi.
13.03.2014 / 08:40


    Yalova'da AK Parti Ä°l Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıda konuÅŸan gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan'a ameliyata girdiÄŸinde suikast yapılmak istendiÄŸi iddiasında bulundu.

   'Dünün Bugünün Siyaseti' konulu toplantıya AK Parti Yalova Milletvekili Temel CoÅŸkun, Ä°l BaÅŸkanı Mustafa Pehlivan, Yalova Belediye BaÅŸkanı ve BaÅŸkan Adayı AK Partili Yakup Koçal ve partililer katıldı.

    Toplantıda konuÅŸan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın 20'den fazla suikast atlattığını söyledi.

    Dilipak, "Tayyip ErdoÄŸan zehirlendi. Bir balyoz bulunup arabasının camı kırıldı da can çekiÅŸirken son anda kurtarıldı. Hapishanede zehirlemek istemiÅŸlerdi. Hastanede. Ameliyata girdiÄŸinde çıkamayacaktı ve aynı anda da MÄ°T MüsteÅŸarı gözaltına alınacaktı. Enjeksiyon düÅŸtü de iÄŸneyi yapamadılar. Tayyip'i dışarı çıkarttılar da o da MÄ°T MüsteÅŸarıyla görüÅŸüp, 'Sakın teslim olma' dedi. 'Kasap et derdinde koyun can derdinde' derler ya. Nasıl oyunlar oynanıyor" dedi.

     THY'nin 110 ülkeye uçuÅŸ yaptığını söyleyen Dilipak, Ä°stanbul'a yapılacak yeni havalimanı ile ilgili de konuÅŸtu.

    Dilipak, "Zararına da olsa uçuyoruz. Buralarda bizim yüzyıl önce beraber olduÄŸumuz insanlar var. Hilafet için buraya paralarını gönderen, zekâtlarını gönderen, acıkınca bizden ekmek isteyen insanlar var orada. O ülkelerdeki insanlar Türkiye'ye gelecekler, Türkiye'den ise bu ülkeye gideceksiniz. Havaalanından deÄŸil korkuları. 100 milyon insan gelecek Ä°stanbul'a. Ä°stanbul'dan Mekke'ye hızlı trenle gidilecek artık. Bütün Kafkaslar, bütün Balkanlar Ä°stanbul'a gelip, bir hafta tatil yaptıktan sonra buradan hızlı trenle Åžam'da inerek, Ürdün'de inerek Mekke'ye gidecekler. Bütün Ä°slam ümmetinin gelip geçtiÄŸi bir mekân olacak burası. 3'üncü köprü sadece Türkiye için deÄŸil Avrupa'dan gelip Asya'ya geçen günlük 2 milyon trafik olacak biliyor musunuz? Hava, kara, demir ve deniz yoluyla. Sorun Recep Tayyip ErdoÄŸan deÄŸil" diye konuÅŸtu.






Etiketler: dilipak
Bu haber toplam 2113 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler