Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize`de Ekmeleddin Ä°hsanoÄŸlu`na Destek

Rize`de Ekmeleddin Ä°hsanoÄŸlu`na Destek
Rize’de, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek veren beş partinin il başkanları bir araya geldi.
02.08.2014 / 18:44


Rize Basın Merkezi’nde bir araya gelen BBP Ä°l BaÅŸkanı Muhammet ÇavuÅŸoÄŸlu, BTP Rize Ä°l BaÅŸkanı Hasan Peçe, CHP Rize Ä°l BaÅŸkanı Mehmet Aslankaya, DP Rize Ä°l BaÅŸkanı Mustafa Hulusi Kanbur, DSP Rize Ä°l BaÅŸkanı Ömer Faruk Temizel ve MHP Rize Ä°l BaÅŸkanı Cem Kazmaz ortak bir basın açıklaması düzenledi.



 





Ä°hsanoÄŸlu’nu desteklemek için bir araya geldiklerini belirten Kazmaz, “Rize’de il baÅŸkanlığı bulunan bir partinin dışındaki tüm partilerin il baÅŸkanları burada bir araya geldik. Türk milletinin CumhurbaÅŸkanı adayı Ekmeleddin Ä°hsanoÄŸlu’nun ismi üzerinde uzlaÅŸarak kendisine desteÄŸimizi vermek için burada toplandık” dedi.



CumhurbaÅŸkanlığı seçiminin ülke için çok önemli olduÄŸuna dikkat çeken Kazmaz, ÅŸöyle konuÅŸtu: “Bu CumhurbaÅŸkanlığı seçimi ülkemiz için çok önemlidir. Bu uzlaÅŸma Lozan AnlaÅŸması`nı temsil etmektedir. Biirlerinin bahsettiÄŸi yeni Türkiye Sevr AnlaÅŸması’nı temsil etmektedir. Torunlarımızın ve çocuklarımızın yarın ‘ben Rizeliyim’ dediklerinde utanmamaları için biz burada çalışma yapıyoruz."



Kazmaz, adaylarının bölünme ve parçalanmanın önünü keseceÄŸini ifade ederek ÅŸunları söyledi: “Ekmeleddin Ä°hsanoÄŸlu Bey, Türkiye’nin çok deÄŸerli bir adayıdır. UzlaÅŸmacı bir adaydır. Sevginin Türk birliÄŸinin, Türk dirliÄŸinin temsilcisidir. Çok deÄŸerli bir aydındır. Ülkemizdeki tüm bölünme ve parçalanma projelerine dur diyebilecek çok deÄŸerli bir adaydır.”







 












Bu haber toplam 2659 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler