Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Erdoğan'ın reklam filmi birilerini gerdi!

Erdoğan'ın reklam filmi birilerini gerdi!
Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın YSK tarafından “dini değer ve sembollerin kullanıldığı” gerekçesiyle yasaklanan tanıtım filminin yeni versiyonuyla yeniden yayına girmesi kimilerini rahatsız etti!
06.08.2014 / 17:57


  MHP'nin başvurusu sonucu Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın televizyonlarda yayınlanan seçim reklamı; kanuna aykırı olarak ezan sesi, dua ve seccadenin kullanıldığı gerekçesiyle Yüksek Seçim Kurulu tarafından yasaklandı.



   Erdoğan'ın YSK tarafından "dini değer ve sembollerin kullanıldığı" gerekçesiyle yasaklanan tanıtım filmi yeni versiyonuyla yeniden yayına girdi. Ancak reklam filminin neden yasaklandığını, hangi kısımların filmden çıkarıldığını bilmeyen kişiler sosyal medya üzerinden tepki gösterdiler. Bunlardan biri de İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Deniz Ülke Arıboğan'dı. İtiraz edilen noktaların reklam filminden çıkarılarak tüm televizyonlarda olduğu gibi A Haber'de de yayınlanmasına tepki gösteren Arıboğan bilgisizliğinin kurbanı oldu. Sadece A Haber'de yayınlandığını zanneden Arıboğan, günün en popüler tweetlerinden biri olan mesajında "YSK'nın son Erdoğan reklamını yasaklaması ahaber kanalını etkilememiş. Yayınlamaya devam ediyorlar. Kim takar hukuku gukuku, değil mi ya?" diye yazdı.




http://i.tmgrup.com.tr/ahbr/2014/08/06/406577315338.jpg



   Medya Dünyası programında Nihan Günay'ın konuğu olan Abdurrahman Dilipak canlı yayında Deniz Ülke Arıboğan'ı örnek göstererek insanların konu hakkındaki bilgisizliğini anlattı.



"Özür borcum var" diyen Deniz Ülke Arıboğan'ın özür dileyip dilemeyeceği merak ediliyor.


Dilipak'ın Yorumu



Etiketler: Dilipak bayark kriz
Bu haber toplam 2227 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler