Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

RTE plakalı aracını 500 bin liraya satıyor

RTE plakalı aracını 500 bin liraya satıyor
Erdoğan'ın isminin baş harfi ile memleketi Rize'nin plaka numarasını taşıyan 1988 model serçe marka otomobil, satışa çıkarıldığı internet sitesinde ilgi görüyor.
18.08.2014 / 13:46

    Ankara'da yaÅŸayan bir kiÅŸi, 500 bin lira deÄŸer biçtiÄŸi "06 RTE 53" plakalı Otomobilini CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'a hediye etmek istiyor. ErdoÄŸan'ın isminin baÅŸ harfi ile memleketi Rize'nin plaka numarasını taşıyan 1988 model serçe marka otomobil, satışa çıkarıldığı internet sitesinde ilgi görüyor.


    Aracın sahibi Polat Fikret Örsçelik, galericilik yaptığı için sık sık internet sitelerindeki otomobil ilanlarını incelediÄŸini hatırlattı. Yaklaşık 1 ay önce, "06 RTE 53" plakalı aracın satılık ilanını gördüÄŸünü hatırlatan Örsçelik, uzun görüÅŸmeler neticesinde otomobili 9 bin liraya satın aldığını vurguladı.


   Aracı satın alırken ticari kaygı içerisine girmediÄŸini aktaran Örsçelik, ÅŸöyle konuÅŸtu: "Otomobile çok talip çıktı, ciddi teklifler aldım ve arkadaÅŸlarımın isteÄŸi üzerine arabayı satışa çıkardım. 30 Temmuz'dan bu yana çok sayıda kiÅŸiyle görüÅŸtüm. Otomobile 500 bin lira deÄŸer biçtim, ÅŸimdiye kadar 235 bin liraya kadar teklif edenler oldu ancak bu plaka ErdoÄŸan'a yakışır."   


Örsçelik, otomobili CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a hediye etmek istediÄŸini kaydetti.


http://www.haber53.com/resimler/images/25596165.jpg






http://www.haber53.com/resimler/icerikler/95185.jpg





Etiketler: rte plaka
Bu haber toplam 2066 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler