Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Ak Parti Kongresinde Damga Vuran Kız çocuk

Ak Parti Kongresinde Damga Vuran Kız çocuk
12'nci cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin kongresinde konuşma yapmadan önce sürpriz bir olay yaşandı.
27.08.2014 / 16:24


AK Parti Genel BaÅŸkanı ve BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan, siyasi hayatının anlatıldığı belgesel sonrasında kürsüye çıktı. Tam da bu esnada bir kız çocuÄŸu BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın yanına geldi. 





BaÅŸbakan ErdoÄŸan'la heyecanlı bir ÅŸekilde kısa bir sohbet gerçekleÅŸtiren kız çocuÄŸunun ne dediÄŸi merak edilirken, salondakilerin bu merakını ErdoÄŸan giderdi. 



ErdoÄŸan, kız çocuÄŸuyla arasındaki diyaloÄŸu ÅŸöyle aktardı: 



"GeçmiÅŸte malum partimizin kuruluÅŸunda bir küçük yavru bir altın bize göndermiÅŸti. Kızımız diyor ki benim altınım yok ama benim de sevgim var, kabul eder misiniz diyor."



ErdoÄŸan'a sarılarak sevgisini gösteren kız çocuÄŸu daha sonra sahneden indi.






Bu haber toplam 2223 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler