Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'ye Geliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olarak ilk kez Rize'ye geliyor.
18.09.2014 / 17:37


Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, RTEÜ’nün eÄŸitim ve öÄŸretime baÅŸladığını ancak resmi açılışın 11 Ekim tarihinde üniversiteye adını veren CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın katılımı ile yapılacağını belirtti.



Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi’nin tercih edilirlik oranı on puan artarak yüzde 92.42 oldu.



Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman düzenlediÄŸi basın açıklaması ile üniversite ile ilgili rakamsal verileri açıkladı. Karaman, geçen yıla oranla üniversitelerinin tercih edilirlik oranında on puanlık bir artış gözlendiÄŸini belirterek 2014 yılı tercih edilirlik oranını yüzde 92.42 olarak açıkladı.



“Üniversitemiz öÄŸrencileri ile akademik ve idari personelimizin 2014-2015 Akademik Yılı’nı kutluyor, yeni eÄŸitim öÄŸretim yılının baÅŸta üniversitemiz olmak üzere tüm yüksek öÄŸretim camiası için baÅŸarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum. Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi ilimizin geleceÄŸi ve göz bebeÄŸidir. Rize halkının ortak arzusu büyüyen, geliÅŸen, tercih edilen ve marka olan bir RTEÜ görmektir. Biz de bütün akademik ve idari kadromuzla bunun için çalışmaktayız. GeleceÄŸin üniversitesi olma yolunda adım adım ilerleyen ve hızlı bir geliÅŸim sürecine odaklanan üniversitemiz, önemli aÅŸamalardan geçiyor. Daha önce de sizlere ifade ettiÄŸim gibi, niceliksel ve niteliksel büyümenin birlikte olmasının doÄŸru olduÄŸunu düÅŸünüyoruz. EÄŸitim ve öÄŸretime baÅŸladık. Ancak resmi açılışımızı 11 Ekim tarihinde yapacağız. Sayın CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan açılış törenimize katılacağı için açılış takvimini kendilerinin programına göre ayarladık.”







Bu haber toplam 1928 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler