Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Vali Ersin Yazıcı ; Kurban Bayramı dolayısıyla kamu kuruluşlarına bayram ziyaretinde bulundu.

Vali Ersin Yazıcı ; Kurban Bayramı dolayısıyla kamu kuruluşlarına bayram ziyaretinde bulundu.
Vali Ersin Yazıcı ilk olarak, Cumhuriyet Polis Merkezi’nde emniyet personellerini ziyaret ederek, bayramlarını kutlayıp, vatandaşların huzur ve güveni için bayramda görev yapan tüm kamu personeline teşekkür etti.
06.10.2014 / 09:34


    Vali Yazıcı, tüm güvenlik mensuplarını, Rize'de bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesini saÄŸladıkları için tebrik ederek, "Bizler, kamu görevlisi olarak, bulunduÄŸumuz görevler itibariyle diÄŸer bazı kamu görevlilerinden daha farklı bir konumdayız. Konumumuz gereÄŸi, vatandaşımızın huzur içerisinde, güvenliÄŸin saÄŸlandığı bir ortamda bayramlarını yaÅŸayabilmelerini temin etme görevi bizlere ait. Ä°limizde bayramın huzur ve güven içerisinde yaÅŸanmasını saÄŸladığınız ve görevlerinizi fedakârca yerine getirdiÄŸiniz için hepinizi tebrik ediyorum” dedi.



 


    Daha sonra, Ä°l Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, Ä°l Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ä°smet Cansaran ve diÄŸer rütbeli askeri personel tarafından karşılandı.


 


Vali Yazıcı, karşılamanın ardından tören alanına geçerek, askerleri selamlayıp, bayramlarını kutladı.


 


    Vali Ersin Yazıcı, “Bugün Kurban Bayramı. Sizler vatan görevi olarak askerlik hizmetini yapmak üzere burada bulunuyorsunuz. Ailelerinizden uzak bir ÅŸekilde bu bayramı geçiriyorsunuz. Bizler bu bayramda sizlere ailelerinizi aratmamak adına burada bulunuyoruz. Hepinize iyi bayramlar diliyorum. SaÄŸlıklı ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyor, sizleri sevgi ile selamlıyorum ”dedi.




 







Bu haber toplam 2385 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler