Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Özgür Basın'a Darbe

Özgür Basın'a Darbe
Yerel haber sitelerinden olay53.com sitesine yayın yasağı
06.10.2014 / 18:38


Bir süredir Çaykur Genel Müdürü Sayın Ä°mdat SütlüoÄŸluna karşı haber yapan olay53.com adlı site'ye haberi olmadan yayın yasağı konmuÅŸtur.



Yaptığı haber yanlış veya mübala edilmiÅŸse yapılan habere tezkip yaptırırsın veya haberi yalanlarsın.Daha ileri giderek mahkeme yoluna gidersin.Yapılandan habersiz sitesine haber yazan editörümüz gelen bir telefonla farkına varıyor.Ä°brahim yaptığın haberin içeriÄŸine giremiyorum diyen bir arkadaşının üzerine yazılımcısını arayan editöre ÅŸok cevap veriyor.Bu bizden kaynaklanmıyor cevabını alıyor.Mahkeme kanalıyla eriÅŸim engeli olduÄŸunu söylüyor.



Yapılan ne kadar doÄŸrudur bilemeyiz ama özgür basın varsa eleÅŸtrilere katlanmak zorundalar.Mahkeme tek taraflı oluyor mu? sorusunu akla getiriyor.Suçlama varsa karşı tez'inde olması lazım deÄŸil mi?



Bu yapılan eriÅŸim engelini koyduran sayın sütlüoÄŸlu genel müdür olduÄŸu için mi yaptırım uygulatabiliyor yoksa eski millet vekili olduÄŸu için mi bu uygulama yapılıyor.



Bizce ; bizim olana , Çaykur'a sahip çıkma adına ,  zarara uÄŸratmama adına yapılıyorsa Basın susturulmamalı.Bilmeliyiz ki koltuklar geçicidir.



Hiçbir yöneticide çalıştığı kurum veya kuruluÅŸlara akrabai taallukatini yerleÅŸtirerek rant elde etmek istemez.Yapanlar  var ise  bağımsız yargıyı göreve davet ediyoruz.



Hukuksal düzeyde, kendi kanaatimizce haklılık var olan her yerde OLAY53.COM adlı siteyi destekliyorum...



habergundogdu.com genel yayın müdürü ..






Bu haber toplam 2156 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler