Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

'PKK Karadeniz bölgesinde yığınak yapıyor'

'PKK Karadeniz bölgesinde yığınak yapıyor'
Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan'ın bu yazısı çok konuşulacak....
28.10.2014 / 16:56

“Çözüm süreci” bülbülleri ÅŸakıya dursun...


“Akil adamlarla” cambaza bak tiyatrosu devam etsin..


Ahmet DavutoÄŸlu,Yalçın AkdoÄŸan PKK’nın sivil uzantıları ile kayıkçı kavgası yapsın..


Efkan Ala, “Jandarma siyasallaÅŸsın asker de gıkını çıkarmasın” desin..


Yol geçen hanına çevrilen  Türkiye’den PKK’nın her türlü yan unsuruna her türlü yardımlar gitsin..


Koca Türk devleti terör örgütlerine yardım ve yataklık yapmaya zorlansın..


Bebek katili lüks villasına taşınmak için gün saysın..


Aman çözüm sürecine zeval gelmesin yoksa vatan haini ilan ediliriz diye tir tir tireyelim..


Hadi hep beraber tıpta çaresi bulunmayan(!) idrak yolları iltihaplanmasına tutulduk diyelim !..


Yahu!.. Okur yazar da deÄŸil miyiz?..


Yalnızca aval aval bakanlar sınıfında mıyız?..


Gerçekten bu iktidarın ve iÅŸbirlikçilerinin zeka ve aklımızla alay ettikleri kadar zavallı mıyız?..


Terör örgütü PKK’ya yakın bir  gazetede  yazan KCK Yürütme Konseyi Üyesi Mustafa Karasu, “çözüm süreci” konusunda hükümete tehditler savuruyor. “Hükümet ya aklını başına alacaktır ya da aklı başına getirilecektir.” diyor..


Milleti akil adamlar tiyatrosu ile kandırmaya çalışan AKP iktidarı sözde güvenlik paketleri ile milletle dalga geçiyor.


Sanki “çekilme sözlerini yerine getirmediler” diyerek aklı yeni başına gelmiÅŸ gibi yapan BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu’na bakın terör örgütü PKK nasıl cevap veriyor. Son istihbarat-güvenlik raporlarından;


 “PKK’nın Hedefinde Karadeniz Var”


 Çözüm sürecinde yurt içerisindeki silahlı terörist sayısını yeni katılımlarla iki katına çıkaran PKK daha önce terörist bulunmayan bölgelere terörist gruplar göndermeye baÅŸladı. Örgütün hedefinde ise Karadeniz var.


Elde edilen bilgilere göre PKK son dönemde Erzincan, Giresun, GümüÅŸhane, Samsun, Tokat ve Ordu illerinin kırsal bölgelerine yoÄŸun bir ÅŸekilde terörist sevkiyatı yaptı. 60 kadar teröristin Karadeniz illerinde silahlı olarak faaliyet yürütmeye baÅŸladığı tespit edildi..










Uzmanlar, örgütün daha önceki yıllarda Karadeniz’de hiç bu kadar sayıya ulaÅŸmadığı vurguluyor.


Hatırlanacağı gibi; terör örgütü PKK’nın  “Karadeniz Açılım Grubu” adını verdiÄŸi Karadeniz yapılanması ilk olarak Kastamonu eylemi ile gündeme gelmiÅŸti. 4 Mayıs 2011 tarihinde dönemin BaÅŸbakanı Recep  ErdoÄŸan’ın konvoyuna Kastamonu’da yapılan saldırıda 1 polis ÅŸehit olmuÅŸ, 2 polis yaralanmıştı.


PKK’nın diÄŸer bir ses getiren eylemi ise Trabzon’da gerçekleÅŸtirilmiÅŸti.  Düzköy Ä°lçe Jandarma Komutanlığı yakınında 26 Haziran 2012 tarihinde yapılan ve 3 askerin yaralandığı bombalı saldırını PKK’lı teröristler tarafından yapıldığı bildirilmiÅŸti.


Ä°stihbarat raporlarına göre; Karadeniz’e sevk edilen terörist grupların daha önce çekildiÄŸi açıklanan Tunceli’den gönderildiÄŸi, grupların Erzincan Kemah üzerinden Tokat-Rize, GümüÅŸhane-Giresun ve Samsun bölgelerine aktarıldığı ortaya çıktı.Karadeniz bölgesinin geri çekilme sürecinde tamamen boÅŸaltıldığı yönündeki kamuoyu algısını bozmamak amacıyla PKK’nın faaliyetlerini gizlilik içerisinde yürüttüÄŸünün altı çizildi.


Terörist grupların güvenlik güçlerince deÅŸifre edilmemek amacıyla telsiz görüÅŸmelerine çıkmadıkları kaydedildi.


“Çözüm sürecinde istediÄŸini elde edememesi durumunda DoÄŸu ve Güney Anadolu’da kaos ortamı yaratmak isteyen PKK ülkede iç savaÅŸ çıkartmanın planlarını yapıyor” ifadesi kullanıldı.


Uzmanlara göre, Karadeniz bölgesinin hedef seçilmesinin sebebi ise bölge insanının milli duyarlılığı.  “PKK Karadeniz bölgesinde yapılacak ÅŸiddet eylemleri ile bölge insanının milli hassasiyetini istismar etme peÅŸinde.”


Kobani tiyatrosundan fırsat bulup da gerçekte neler oluyor diye merak buyurursanız;ara sıra  doÄŸruları okuyun.. Akil geÄŸirtilere kulak tıkayın..


Belki idrak yolları tıkanıklığınızda iyileşme emareleri hasıl olur!..





Etiketler: pkk karadeniz
Bu haber toplam 2704 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler