Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

RÄ°ZE'NÄ°N MUHTARLARINA SEMÄ°NER

RÄ°ZE'NÄ°N MUHTARLARINA SEMÄ°NER
Rize Valiliği'nce düzenlenen Muhtarları bilgilendirme semineri düzenlendi
31.03.2015 / 18:56


Rize ValiliÄŸince organize edilen köy ve mahalle Muhtarlarının katıldığı eÄŸitim seminerine tüm kurumlardan bilgilendirmek için temsilciler  teÅŸrif etti.



Mahalli Ä°dareler Müdürü Muhammet Kalyoncu'nun sunumunu yaptığı seminere çok sayıda Muhtar katıldı.Seminerde ;Nufus müdürlüÄŸü , saÄŸlık müdürlüÄŸü , tapu ve kadastro müdürlüÄŸü , alay komutanlığı , emniyet müdürlüÄŸü , afet iÅŸleri müdürlüÄŸü  , iÅŸkur , sgk , orman iÅŸleri müdürlüÄŸü , özel idare su ve kanalizasyon , imar , yol ÅŸübe ,  belediye baÅŸkanlığı , sosyal iÅŸler müdürlüÄŸü , tedaÅŸ aksa gibi tüm kurumlardan birer temsilci sunumlarını yaptı.



Muhtarların bu kurumlardan nasıl faydalanacaklarını anlattılar.Seminer soru cevap ÅŸeklinde gerçekleÅŸti.Bu yapılan seminer geçen yıl 30 mart seçiminden sonra Vali yardımcısı Mehmet Özer tarafından programa alındı.Kurumlardan nasıl faydalanırız adlı kitap haline çevrilmesi ile bu yıla aktarıldı.



ÖÄŸle yemeÄŸinde Sayın Valimiz Ersin Yazıcı Bey ile yemekte bir araya gelen Muhtarlarımız öÄŸleden sonraki seminere kaldıkları yerden devam ettiler.Seminer sabah 9.00 da baÅŸlayıp 16.00 bitti.











Haber



Cemalettin SAK






Etiketler: MUHTARLAR
Bu haber toplam 3573 defa okundu
YORUMLAR
rizeli: 
"MaÅŸallah"
Yeni muhtarlar maşallahınız var.Tarihte böyle eğitim varmıydı.Her geçen gün ilerliyoruz.Muhtarlarımız da çok başarılı
30.03.2015 / 20:14
Ip Adresiniz:78.166.249.245
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler