Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Engindere Mahallesi 2 Bin Tonluk Su Deposuna KavuÅŸuyor.

Engindere Mahallesi 2 Bin Tonluk Su Deposuna KavuÅŸuyor.
Rize Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap, teknik ekibi ile beraber Rize'nin Engindere Mahallesinde yapımı devam eden su deposunda incelemelerde bulundu.
27.04.2015 / 08:59


Rize'de büyük ölçüde su sıkıntısı yaÅŸayan Engindere mahallesinde  yapılan yeni su deposu ile bu sıkıntı aşılacak.



Rize Belediye BaÅŸkanı Prof, Dr. ReÅŸat Kasap'ın döneminde yapımına baÅŸlanan 2 bin tonluk içme suyu deposu ile Engindere mahallesinde yaÅŸayan vatandaÅŸlar Andon suyunu sorunsuz bir ÅŸekilde kullanabilecekler.



Yaklaşık 3 ay içerisinde vatandaşın kullanımına hazır hale getirilmesi düÅŸünülen su deposundan Engindere mahallesinin tamamı faydalanabilecek.



Su deposunun yapımı ile yaklaşık 2 km.'lik yeni isale hattı çapı deÄŸiÅŸebilir çelik boru hattı ile yapılacak. Ä°çme suyu ÅŸebeke hattı ise polietilen boru ile yapılacak.



Yapımı devam eden Engindere su deposunda incelemede bulunan Rize Belediye BaÅŸkanı Prof. Dr. ReÅŸat Kasap; "Engindere mahalle sakinlerimiz Andon suyumuzdan yeterli ölçüde faydalanamıyorlardı. Seçim sürecinde Engindere mahallemize yapmış olduÄŸumuz ziyarette bu sorun dile getirilmiÅŸti. Göreve geldiÄŸimiz günden itibaren vatandaÅŸlarımızın taleplerini dikkate aldık ve sorunların çözümü aÅŸamasında çalışmalarımız devam ediyor. Engindere mahallemize yeni bir su deposu yapımına baÅŸladık. Yapılacak olan 2 bin tonluk bu depo ile mahalle sakinlerimiz Andon suyumuzu çok daha rahat kullanabilecekler. Rize Belediye BaÅŸkanı olarak teknik ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmaları bizzat yakından takip etmekteyim. Ä°nÅŸallah kısa süre içerisinde su depomuz bitecek ve halkımızın kullanımına sunulacaktır" dedi.





Ayrıca Engindere mahallesinde bulunan beton imalathanesi etrafına toz saçmaya devam ediyor.50 metre yanında 29 Ekim ilköÄŸretim okulu ve imam hatip lisesi olmasına ramen bu ÅŸirket çalıştırılmaya devam ediliyor.



Çocukların yaya olarak kullandıkları güzelgahta Beton mikserlerinden çıkan ses ve toz çocuklara ve çevredeki evlere etki ediyor.



Çevre evlerde yazın pencere bile açılmazken Betonlar taşınmaya devam ediyor..








Etiketler: engindere
Bu haber toplam 2404 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler