Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Başkan Kasap Haftasonunu Vatandaşlarla Geçirdi.

Başkan Kasap Haftasonunu Vatandaşlarla Geçirdi.
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yoğun mesaisine vatandaşın sorunlarını dinleyerek devam etti.
03.05.2015 / 13:15


Hafta sonunu sokakta esnaf ziyareti ile geçiren Rize Belediye BaÅŸkanı Prof. Dr. ReÅŸat Kasap, Tophane mahallesi eski müftülük sitesi civarında bulunan esnafı gezerek sorunları dinledi. BaÅŸkan Kasap'a AK Parti Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Sadettin Türüt'te eÅŸlik etti.



Belediye baÅŸkanı seçildiÄŸi günden itibaren 1 yıllık belediye baÅŸkanlığı süresi içerisinde sürekli vatandaÅŸlarla istiÅŸareler eden BaÅŸkan Kasap, Rize'ye daha iyi bir hizmet sunabilmek adına vatandaÅŸla diyalogu kesmiyor.





Tophane mahallesi eski müftülük sitesi çevresinde bulunan esnaf, Rize Belediye BaÅŸkanı Prof. Dr. ReÅŸat Kasap'tan bulunmuÅŸ oldukları mevkii de minibüs duraklarının bulunduÄŸunu, durak araç sayısının fazla oluÅŸu nedeniyle trafik karmaÅŸasının yaÅŸandığını ve bu nedenle alanda bulunan Deniz sitenin giriÅŸinde sorun yaÅŸandığını dile getirdiler. Ayrıca dükkanları önünde bulunan yaya yürüyüÅŸ alanının bozuk olduÄŸunu dile getiren esnaf bu sorunlara biran önce çözüm getirilmesini istediler.





Vatandaşı dinleyen BaÅŸkan Kasap, istek ve ÅŸikayetleri teknik ekibine not aldırarak en kısa süre içerisinde sorunların aşılacağını söyled






Bu haber toplam 4383 defa okundu
YORUMLAR
ne lazım: 
"HEY GÄ°DÄ° GÃœNDOÄžDU"
Ula adun haber gündoğdu ama bağladunuz oni rizeye başkanunuz 1 yıl oldu geldimi mahallesi gündoğduya yook. niya eeee oy verme işli bitti kazandi, kim akepe yaa öyle olur. 3 aydır yollar kazıldı hertaraf perişan bakan yok soran yok. ula bukadar enayi millet olurmu he, oyu verdiniz şimdi yolarrda gezemiyorsunuz. ...sizun aklunuza hemi. doğalgez gelecekti gündoğduya geldi herkes doğalgaz yakayı. cahil insanlar artıyor. kafası çalışan insanlar bu rizede azalıyor.onlarda bakıyor burda bunlarla yaşanmaz çekip gidiyor,kalanlarda mecbur çekiyor.
05.05.2015 / 12:11
Ip Adresiniz:78.168.48.133
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler