Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'li Reisin Valisine Lüks Araç Yakışır

Rize'li Reisin Valisine Lüks Araç Yakışır
Onca Ülkenin Sorunu varken Valimizin aracı mı göze battı..
29.07.2015 / 15:46


   Rize Valisi Ersin Yazıcı, Ä°ller Bankası'ndan köylere hizmet için Ä°l Özel Ä°daresi'ne gönderilen kaynaktan 642 bin 475 lira harcayarak son model makam aracı satın aldı.



   Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı döneminde kiralanan ve Rize ValiliÄŸine bırakılan Audi Q7 marka otomobil Vali Ersin Yazıcı tarafından bir süre makam aracı olarak kullanıldı. Lüks cipin kiralama süresi dolunca, Vali Ersin Yazıcı'nın talimatı ile Ä°ller Bankası'ndan köylere hizmet için Ä°l Özel Ä°daresi'ne gönderilen kaynaktan 642 bin 475 lira harcamayla lüks cip satın alındı. Ä°l Özel Ä°daresi tarafından alımı yapılan araçla ilgili olarak yapılan açıklamada ÅŸu ifadelere yer verildi:



VALÄ°LÄ°K FÄ°YATI DOÄžRULADI



"Bakanlığa ait kiralama süresi sona eren ve Rize'nin coÄŸrafi ÅŸartlarının mevcut araç için uygun olmadığından dolayı Ä°l Özel Ä°daresi tarafından 2015 yılı Bütçe ve Mali Kontrol Genel MüdürlüÄŸü T Cetveline (Kurumların Satın Alacakları Taşıtların Azami Satın Alma Bedellerini Gösterir) uygun olarak Valilik makam aracı alınması için ayrılmış olan bütçe ve DMO (Devlet Malzeme Ofisi) kanalı aracı ile Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic marka 2015 model arazi aracı Valilik Makam Hizmetlerine 642.475.60 lira ödeme yapılarak tahsis edildi."



http://www.caytvhaber.com/uploads/FCK/rize-de-vali-yazici-nin-642-bin-liralik-makam-7548130_5232_m.jpg



Temsilata yakışır ir araç olması ,Rize'nin arazi ÅŸartlarına bakıldığında sarp oluÅŸu bu aracı alma zorunluluÄŸu getirmiÅŸtir.Türkiye Cumhuriyeti reisinin Rize'li Vali'sine  bu yakışır.



---Anadol mu binecek?



---TS reno mu?



Ülkemizdeki devleti milleti hortumlayan o batık bankaların içi boÅŸaltırılırken nerdeydi aklınız.UÄŸur Dündar'ın karafatma böcek peÅŸinde koÅŸarken Arena Programında bankaların hortumlandığını mı duymadı.



Devlet te temsilatın önemli ve Valimiz sayın Yazıcı'ya yakışır.






Bu haber toplam 2765 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler