Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Muharrem Usta: 'Büyük yolculuğa başladık'

Muharrem Usta: 'Büyük yolculuğa başladık'
Trabzonspor'un 16. başkanı seçilen Muharrem Usta, 'Kongreye ülkenin dört bir tarafından Trabzonspor için gelen tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Avrupa'dan gelen tüm Trabzonspor sevdalılarına teşekkür ediyoruz. 50. yılda şampiyonluğa büyük yolculuğumuzu başlattığımızı ilan ediyoruz' dedi.
07.12.2015 / 08:59


Trabzonspor Kulübü'nün 70. Genel Kurulu'nda baÅŸkanlığa Muharrem Usta'nın seçildiÄŸinin açıklanmasının ardından ilk olarak Divan BaÅŸkanı Ahmet Metin Genç, eski BaÅŸkan Ä°brahim HacıosmanoÄŸlu'nu konuÅŸma yapması için kürsüye davet etti.



Genel kurulda 3 baÅŸkan adayının medeni bir ÅŸekilde yarıştığını ifade eden Genç, kendisi adına sonuçlar önceden belli olmasına karşın salonda bekleyen HacıosmanoÄŸlu'nun alkışlanmasını istedi.

Taraftarları tarafından "Büyük baÅŸkan" tezahüratları yapılan ve alkışlanan HacıosmanoÄŸlu, davet üzerine kürsüden üyelere bir konuÅŸma yaptı.



Üyelere seslenen HacıosmanoÄŸlu, "Trabzonspor'un gerçek sahibi sizlersiniz. Trabzonspor baÅŸkanını genel kurullarda belirliyor. Siz de burada bu akÅŸam yeni baÅŸkanınızı belirlediniz. Herkesin bu sonuca saygı duyması gerektiÄŸine inanıyorum. Ben de saygı duyuyorum" dedi.



Yönetimin 3 yıllığına seçildiÄŸini belirten HacıosmanoÄŸlu, "EÄŸer biz Trabzonspor sevdalıları isek seçilen yönetimi rahat bırakalım, destek olalım. BaÅŸarısız olsalar da sürelerini tamamlamalarını saÄŸlayalım ve Trabzonspor'u yukarıya taşımaları adına onlara destek olalım. Haksız yere üzdüÄŸüm, kalbini kırdığım Trabzonspor sevdalıları varsa onlardan özür diliyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim için Trabzonspor'u siyasete alet etti dediler, hiç bir zaman alet etmedim. Bu kongrede yaÅŸadık. Her aday olduÄŸumda siyasi engeller karşıma çıktı. Ben vefalı bir insanım, vefasızlık görsem de. Hz. Ali'nin çok güzel bir sözü var; vefasızlık görsem de, vefakar olmaya devam edeceÄŸim" dedi.

Åžike sürecindeki mücadelenin takipçisi olacaklarını dile getiren HacıosmanoÄŸlu, "UEFA Temyiz Kurulu'nun karar vermesine 3 ay gibi bir zaman kaldı. FIFA ve CAS devreye girecek. EÄŸer bu iÅŸten sonuç alamazsak biz de Muharrem Bey'i eleÅŸtireceÄŸiz, seni de susturdular diye. Ben sizlere veda etmeden önce bir dize ile veda etmek istiyorum. Sanmasınlar yıkıldık, sanmazsınlar çöktük. Sadece bahar için yaprak döktük" ifadesini kullandı.



Ä°brdahim HacıosmanoÄŸlu'nun konuÅŸmasının ardından divan baÅŸkanı Genç, Muharrem Usta, Ä°brahim HacıosmanoÄŸlu ve Celil HekimoÄŸlu ellerini birlikte havaya kaldırarak üyeleri selamladılar.

HekimoÄŸlu ise yaptığı konuÅŸmasında mahkemeye itiraz etmeyeceklerini belirterek, "1 yıldan beri çok ciddi bir emek verdik. Sizler benden daha çok çalıştınız. Benden daha çok inandınız. Üzerimde çok hakkınız var hakkınızı helal edin. Bugün 7 binden fazla üyenin katıldığı kongreyi 13 gibi çok az bir oy farkıyla kaybettik. Biz buna itiraz ederek mahkemeye götürüp, bu seçimi kazanabilirdik ama biz Trabzonspor'un mahkeme kapılarından kurtulmasını istiyoruz. Biz önce Trabzonsporluyuz, Trabzonspor'un mutluluÄŸunu istiyoruz. Trabzonspor'dan 50. yılında ÅŸampiyonluk istiyoruz. Muharrem Bey'e de baÅŸarılar diliyorum" ifadesini kullandı.



MUHARREM USTA: "ÅžAMPÄ°YONLUK Ä°ÇÄ°N BÜYÜK YOLCULUÄžA BAÅžLADIK"

Kürsüde son olarak çıkan ise Trabzonspor'un 16. baÅŸkanı seçilen Muharrem Usta oldu. Usta, "Benim yakın arkadaÅŸlarımdan biri Celil Bey. Bir diÄŸer arkadaşım da Ä°brahim HacıosmanoÄŸlu. Her ikisine de tebriklerimi sunuyorum. TeÅŸekkürlerimi sunuyorum. Biz hepimiz Trabzonspor için varız, bundan sonra da böyle devam edeceÄŸiz" dedi.

Trabzon’dan Türkiye'ye bu kongrede muhteÅŸem bir görüntü verdiklerini belirten Usta, "Yüzde 75’lik bir katılımla yaklaşık 7 bin 400 kiÅŸinin katıldığı gerçekten müthiÅŸ bir kongre oldu. Çok küçük farkla da olsa Celil Bey ve ben geçen seçimde birlikte kaybetmiÅŸtik, Ä°brahim Bey baÅŸkan seçilmiÅŸti. Biz sonuna kadar Ä°brahim Bey'in arkasında durduk. Åžimdi ise yine çok küçük farkla kazandık ama biz bir bütünüz. Trabzonspor için hep birlikte var olacağız. Kongreye ülkenin dört bir tarafından Trabzonspor için gelen tüm dostlarımıza çok teÅŸekkür ediyoruz. Avrupa'dan gelen tüm Trabzonspor sevdalılarına teÅŸekkür ediyoruz. 50. yılda ÅŸampiyonluÄŸa büyük yolculuÄŸumuzu baÅŸlattığımızı ilan ediyoruz" diye konuÅŸtu.

Yapılan konuÅŸmaların ardından Trabzonspor BaÅŸkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu ile fotoÄŸraf çektirdi.






Bu haber toplam 2454 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler