Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Şevki Yılmaz Rize'de Konferans Verdi

Şevki Yılmaz Rize'de Konferans Verdi
Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Memur Sen Rize İl Başkanlığınca düzenlenen "Türkiye’nin dünü, bugünü, yarını" konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı
01.03.2016 / 09:44


Ä°smail Kahraman Kültür Merkezinde dün akÅŸam 18.00’de düzenlenmesi planlanan program dolayısıyla uçakla Trabzon’a oradan da karayoluyla Rize’ye gelecek olan Rize Eski Milletvekili Åževki Yılmaz, Trabzon’da yoÄŸun sis olması nedeniyle uçakla Samsun’a inmek zorunda kaldı ve Yılmaz, Samsun’dan karayoluyla Rize’ye gelirken, bu nedenle program 2 saat geç baÅŸladı. Programın geç baÅŸlayacağı vatandaÅŸlara sms atılarak bildirildi.



sevki-yilmaz-rizede-(6).jpg



VatandaÅŸların yoÄŸun ilgi gösterdiÄŸi konferansa; Rize Valisi Ersin Yazıcı ve eÅŸi Hanife Yazıcı, Rize Belediye BaÅŸkanı Prof. Dr. ReÅŸat Kasap, Memur Sen Rize Ä°l BaÅŸkanı Resul Usta ve memur Sen Yönetim Kurulu ile üyeleri, Rize Ä°l Müftüsü Ä°smail Yalçın, Ak Parti Rize Ä°l BaÅŸkan Vekili Ä°shak Alim ile Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı Ali Avcılar, kaymakamlar ile ilçe ve belde belediye baÅŸkanlarının yanısıra kurum müdürleri, sivil toplum kuruluÅŸu temsilcileri ve vatandaÅŸların yoÄŸun katılım gösterdiÄŸi konferans sinevizyon gösterimiyle baÅŸladı. Ardından Memur-Sen Rize Åžube BaÅŸkanı Resul Usta ve Rize Valisi Ersin Yazıcı konuÅŸmalarını gerçekleÅŸtirdi.



sevki-yilmaz-rizede-(3).jpg



Protokol konuÅŸmalarının ardından Rize Eski Milletvekili Åževki Yılmaz, alkışlar eÅŸliÄŸinde 1 saat 40 dakika süren konferansına baÅŸladı. Türkiye’nin Osmanlı’dan Cumhuriyet’e, Cumhuriyet’ten bugüne geldiÄŸi aÅŸamaları anlatan Yılmaz, darbe dönemlerinde yaÅŸananları ve bunların ardından ortaya çıkan tablonun verdiÄŸi sonuçları dinleyicilerle paylaÅŸtı.



Türkiye’nin yaÅŸadığı darbelerin nedenlerini sıralayan Rize Eski Milletvekili Yılmaz, ülkeyi milli ekonomiye, milli üretime, milli eÄŸitime götürmeye çalışan liderlerin darbe ile alaÅŸağı edildiÄŸini vurguladı. Rize Eski Milletvekili Yılmaz konuÅŸmasında insanları birlik beraberliÄŸe, ahlaki deÄŸerlere ve Ä°slam’ın kurallarına göre yaÅŸamaya davet etti.



Åževki Yılmaz’ın zaman zaman duygusallaÅŸtığı ve gözyaÅŸlarına hakim olamadığı konferansta salondakiler büyük bir heyecan ve beÄŸeniyle dinledikleri  Yılmaz’ın konuÅŸmalarını sık sık alkışladı. Konferans sonunda ise Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Belediye BaÅŸkanı Prof. Dr. ReÅŸat Kasap sahneye gelerek Rize Eski Milletvekili Åževki Yılmaz’ı tebrik etti. Vali Yazıcı, günün anısına Yılmaz’a Rize Çayı ve Anzer Balı, Memur Sen Åžube BaÅŸkanı Resul Usta ise bir portre hediye etti.



sevki-yilmaz-rizede-(7).jpg



Progrma sonunda vatandaÅŸların yoÄŸun ilgi gösterdiÄŸi Yılmaz, vatandaÅŸlarla bol bol hatıra fotoÄŸrafı çektirdi. Program Memur Sen üyelerinin Yılmaz ile çektirdiÄŸi toplu fotoÄŸrafın ardından sona erdi.



Åževki Yılmaz konferansın ardından Samsun’a gitmek üzere Rize’den ayrıldı.



Åževki Yılmaz’ın Rize konferansıyla ilgili konuÅŸmaları ayrıca haber yapılacaktır.



sevki-yilmaz-rizede-(4)-001.jpgsevki-yilmaz-rizede-(5).jpg



sevki-yilmaz-rizede-1-001.jpg



sevki-yilmaz-rizede-(8).jpg



 






Etiketler: şefki yılmaz
Bu haber toplam 2303 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler