Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Değişti. İşte Yeni Başsavcımız

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Değişti. İşte Yeni Başsavcımız
Rize Cumhuriyet Başsavcısı değişti. İşte Eski Başsavcı Yağız’ın yeni görev yeri ve Rize’nin yeni Cumhuriyet Başsavcısı…
07.06.2016 / 09:43


2016 yılı adli ve idari yargı ana kararnamelerine iliÅŸkin çalışmalar, 05 Haziran 2016 tarihi itibarıyla sonuçlandırılarak karara baÄŸlandı.



Rize Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, Zonguldak Cumhuriyet BaÅŸsavcılığına atanırken; Rize Cumhuriyet BaÅŸsavcılığına Tarsus Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Mustafa Çelenk atandı.



Rize'den Zonguldak'a atanan Hüsnü Hakan Yağız, 2013 yılı adli ve idari yargı ana kararnamesi ile AÄŸrı Cumhuriyet BaÅŸsavcılığından Rize Cumhuriyet BaÅŸsavcılığına atanmıştı.



RÄ°ZE'NÄ°N YENÄ° CUMHURÄ°YET BAÅžSAVCISI MUSTAFA ÇELENK KÄ°MDÄ°R?



mustafa-celenk-rize-cumhuriyet-bassavcisi.jpg



1972 yılında Ordu ili Gölköy ilçesinde doÄŸan Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Çelenk, ilkokulu Gölköy’de, ortaokul ve liseyi Ulubey’de okudu.



Ä°stanbul Hukuk Fakültesi’ni 1997 yılında bitiren Çelenk, 2001 Ocak Ayı’nda meslek kurası ile Diyarbakır Merkez Cumhuriyet Savcılığına atanmış, sırasıyla 2004 yılında Sivas DivriÄŸi, 2006 yılında Kastamonu Tosya, 2008 yılında Bitlis Merkez, 2010 yılında Tokat Merkez, 2013’te Bucak Cumhuriyet BaÅŸsavcısı, 2014’te Tarsus’da görev yapan Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Mustafa Çelenk evli ve 1 çocuk babasıdır.







Etiketler: savcı
Bu haber toplam 2853 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler