Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Elektirikli otomobil fiyatları ne kadar? - Video

Elektirikli otomobil fiyatları ne kadar? - Video
Birbirinden şık spor otomobiller, en yeni modeller... Üstelik hepsi çevre dostu, hepsi de elektrikle çalışıyor.
14.09.2011 / 08:07


 




Ä°ngiltere'de düzenlenen Eko-Velositi araç fuarı çevre dostu elektrikli araçları biraraya getirdi. Üstelik sergilenen araçlar basit prototipler deÄŸil, bu yeni teknolojinin zirvesindeki modellerdi.



Fuarda ilk kez görücüye çıkan pek çok model bulunuyor. Bunlardan biri de dünyada üretilen ilk elektrikli yarış arabası olan iRacer (AYREYSIR). Kasım ayında pistlere çıkması beklenen Ayreysır'ın ilk deneme sürüÅŸleri bu fuarda yapıldı.



Elektrikli spor arabalar da fuarda önemli bir yer tutuyor. Nemesis ve Delta E4 gibi modeller yüksek performans özellikleriyle dikkat çekiyor. Saatte 190 kilometrelik hıza ulaÅŸabilen bu araçlar tek ÅŸarjla 200 kilometre yol gidebiliyor.



Araçların fiyatları ise 100 bin dolarla 250 bin dolar arasında deÄŸiÅŸiyor. Ziyaretçiler 3 gün boyunca devam edecek olan fuarda elektrikli araçları görebilecek ve test sürüÅŸü yapabilecek.



<p><a rel="nofollow" href="http://www.kure.tv/webtv/803-haber/elektirikli-araba-fiyatlari-ne-kadar/8848-Bolum/97947/&embeddedplayer=v1">Elektirikli araba fiyatları ne kadar?</a></p>







Bu haber toplam 1932 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler