Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

HELİKOPTERİMİZ DÜŞTÜ

HELİKOPTERİMİZ DÜŞTÜ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda bir askeri helikopterin düşürüldüğünü belirterek, "Bunun bedelini fazlasıyla ödeyecekler" dedi.
10.02.2018 / 14:52


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, yaptığı açıklamada, "Ülkemizde deÄŸiÅŸimin ve yenileÅŸmenin öncülüÄŸünü AK Parti olarak kimseye bırakmamakta kararlıyız. BaÅŸka partilerde bazıları sıkı sıkıya koltuklarına yapışabilirler ama AK Parti'de öyle olmadı, olmayacak. Çünkü bizim için siyaset ülkeye ve millete hizmet yolunda bayrak yarışıdır. Bu ekip çalışmasında günü geldiÄŸinde her arkadaşımız bayrağı yeni bir kardeÅŸimize devrederek kendisi farklı hizmet alanlarına yönelmekten asla imtina etmedi, etmeyecektir. Bu bir davadır, hizmet etmede alan çoktur. Bugün de Ä°stanbul'da iÅŸte böyle bir bayrak deÄŸiÅŸimine ÅŸahit olduk." ÅŸeklinde konuÅŸtu.



"Eksikler giderilir, hatalar düzeltilir"



Bir yandan belediyelerimizle bir yandan geçtiÄŸimiz 15 yıllık dönemdeki hükümetlerimiz, bakanlıklarımız, resmi kuruluÅŸlarımız vasıtasıyla Ä°stanbul'u tarihine ve ÅŸanına yakışır bir ÅŸehir hale getirmeye gayret ediyoruz." diyen CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Eksikliklerimiz elbette vardır, her ÅŸey tamdır diyemem, böyle bir iddiam da yok. Hatalarımız da olmuÅŸtur ama milletimiz ÅŸundan emin olsun ki nasıl bu ülkeye karşı taammüden en küçük bir zarar verme düÅŸüncemiz ve eylemimiz olamaz ise Ä°stanbul'a karşı da aynı hissiyat içindeyiz. Hiç kimse merak etmesin eksikler giderilir, hatalar düzeltilir." ifadelerini kullandı.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ÅŸunları söyledi:



"Ne FETÖ ve PKK baÅŸta olmak üzere terör örgütlerinin alçakça saldırıları ne yıllarca müttefikimiz diye gördüÄŸümüz kimi devletlerin artık husumet boyuna varan politika deÄŸiÅŸiklikleri bizim bu tavrımızı, bu güzel iklimimizi bozamadı ve bundan sonra da bozamayacaktır."



"Helikopterimiz düÅŸürüldü"



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Zeytin Dalı Harekatı'nda bir askeri helikopterin düÅŸürüldüÄŸünü belirterek, "Bunun bedelini fazlasıyla ödeyecekler" dedi.



"Yeni bir düzenlemeyle, yeni bir ÅŸekil alacak"



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan sözlerine ÅŸöyle devam etti:



"Åžimdi yeni bir hazırlık var. Bu hazırlıkla da Türkiye'de Odalar BirliÄŸi, aynı ÅŸekilde Tabipler BirliÄŸi buna benzer birçok STK'lar, kanunla kurulmuÅŸ olanlar, bunlar yeni bir düzenlemeyle, yeni bir ÅŸekil alacak ve bundan sonraki süreçte öyle devam edecek. Yani, bu STK'lara oturanlar ilanihaye burada artık kalamayacaklar. Her düÅŸünce grubu kendi STK'sını kurar, o STK'sıyla yola devam eder."






Etiketler: HELÄ°KOPTER
Bu haber toplam 1605 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler