Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

"Erdoğan'a çok özel bir kayıt gönderdim izledi çıldırdı"

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 'FETÖ' davalarıyla ilgili dikkat çekici bir iddiada bulundu. Tayyar'a göre 'FETÖ'den tutuklu iş adamları milyon dolarlar vererek itirafçı adı altında tahliye ediliyor.
20.03.2018 / 07:31


Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit isimli programda konuÅŸan Tayyar'ın ifadeleri ÅŸöyle:



'FETÖ'NÜN KASASI' DÄ°YE TUTUKLANAN KİŞİ TAHLÄ°YE EDÄ°LDÄ°’



Gaziantep'te çok ciddi FETÖ borsası var. Milyon dolarlar dönüyor. Ben bunu söylüyorum. Evet. Ä°tirafçı adı altında iÅŸ adamlarını serbest bırakıyorlar. Türkiye'nin birçok yerinde var bu. Ben milletvekiliyim her konuÅŸmam suç duyurusudur. Bununla ilgili daha bugün suç duyurusunda bulundum, HSK teftiÅŸ kuruluna. Sadece televizyonda konuÅŸmuyorum. HSK ne yapmış? Bir yerde problem var.



'ERDOÄžAN KUÅžATMA ALTINDA'



CumhurbaÅŸkanımızın etrafı kuÅŸatma altında. Bir ilçe baÅŸkanı var, ‘Benim kimseye minnet borcum yok, beni reis getirdi' diyor. Ä°l baÅŸkanı, ilçe baÅŸkanı, il müdürü böyle konuÅŸuyor. Çünkü verilen kararlarda siyaset iradesi yok. Vekilin haberi olmadan il müdürü atarsa o vekili ciddiye alır mı? Sonra 'Beni buraya reis getirdi' der. En yukarının da milletvekillerinin aklını devredışı bırakan aklın, aklını alması lazım.



'DANIÅžMANLARI Ä°ZLETMEMÄ°Åž, ERDOÄžAN Ä°ZLEDÄ°, ÇILDIRDI'



Ben milletvekili olarak CumhurbaÅŸkanı'na söylediÄŸim ÅŸeyleri iletemiyorum. Çok özel bir kayıt götürdüm, CumhurbaÅŸkanı'na. Ä°zledi, çıldırdı. Böyle bir ÅŸey nasıl olur diye. Oysa benim o kaydı bir yıl içerisinde göndermediÄŸim danışmanı yoktu! Ä°zletmemiÅŸler CumhurbaÅŸkanımıza. Onlar hâlâ ordalar. Bir yerde problem var. Sıkıntı büyük.



'ONU KÄ°M UÇAÄžA ALDI?'

Ben rektörün karısının mailini yayınladım. Ne diyordu FETÖ'cü o mailde; O'nun yanından ayrılma…. FETÖ'nün çok açık talimatı var burada. Sonra ne oldu, o kadın CumhurbaÅŸkanımızın Afrika gezisine alındı. CumhurbaÅŸkanımızın o mailden haberi yok. Yanındakiler? Hepsinin haberi var. Kimi kastettiÄŸimizi herkes biliyor.






Etiketler: ÅŸamil tayyar
Bu haber toplam 1610 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler