Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Milletvekili Karal: Rize’nin Limanlarına 12 Milyon 800 Bin TL’lik Yatırım Yapıldı

Milletvekili Karal: Rize’nin Limanlarına 12 Milyon 800 Bin TL’lik Yatırım Yapıldı
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'deki Bozukkale, Söğütlü Gündoğdu ve Cumhuriyet Limanında yapılan yatırımları inceledi. Karal, 4 limana yaklaşık 13 Milyon TL’lik yatırım yapıldığını kaydetti.
21.03.2018 / 07:56


AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize-Artvin Kooperatifler Birlikleri tarafından bölgedeki limanlarda bulunan eksikliklerin giderilmesi noktasında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.



Karal, yatırımlarla ilgili Rize-Artvin Kooperatifleri BirliÄŸi 2. BaÅŸkanı ve GündoÄŸdu Su Ürünleri Kooperatifi BaÅŸkanı Bilgin Kopuz’dan bilgiler aldı. Karal, burada balıkçılarla da bir araya gelerek hem sohbet imkânı buldu hem de sorunlarını dinledi.



Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Rize-Artvin Kooperatifleri BirliÄŸi 2. BaÅŸkanı ve GündoÄŸdu Su Ürünleri Kooperatifi BaÅŸkanı Bilgin Kopuz “Rize-Artvin Kooperatifleri BirliÄŸi olarak bölgemizdeki limanların eksikliklerini bir proje halinde UlaÅŸtırma Bölge MüdürlüÄŸü’müze sunduk. SaÄŸ olsun, konuyla Sayın Vekilimiz Hasan Karal Bey ilgilendi. Limanlarda neler yapılması gerekiyor, balıkçılığı ne ÅŸekilde geliÅŸtirebiliriz diye düÅŸündük. Bozukkale, SöÄŸütlü, GündoÄŸdu ve Cumhuriyet Limanlarında ciddi anlamda büyük eksiklikleri tamamladık. Cumhuriyet Limanına 300 Bin TL yatırım yaptık, burada yanaÅŸma iskelesine ihtiyaç vardı. GündoÄŸdu Limanında mevcut yanaÅŸma iskelelerini büyüttük. Orada yaklaşık 600 Bin TL’lik yatırım gerçekleÅŸtirdik. SöÄŸütlü Limanında balıkçıların istekleri doÄŸrultusunda koruma duvarları yapıldı. Rize Milletvekilimiz Sayın Hasan Karal’a çok teÅŸekkür ediyorum. Kendilerinin üstün gayret ve destekleriyle bu çalışmalarımızı tamamladık. Allah ondan razı olsun.” dedi.



hasan-karal-rizedeki-yatirimlari-inceledi-(7).jpg



Bozukkale Limanı’na 11 Milyon TL, SöÄŸütlü Limanı’na 900 Bin TL, GündoÄŸdu Limanı’na 600 Bin TL ve Cumhuriyet Limanı’na 300 Bin TL olmak üzere toplamda 12 Milyon 800 Bin TL’lik yatırımı Rize’ye kazandırdıklarını belirten AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, balıkçılık ve su ürünleri noktasındaki faaliyetlerin bölgenin bir gerçeÄŸi olduÄŸuna iÅŸaret etti. Karal “Tabi bu durum sosyal hayatın da bir gerçeÄŸidir. Birçok kayıkhane, balıkçı barınakları ve iskeleler var. Bunların zaman zaman yıpranmışlığın ve aşınmışlığın onarımı noktasında bazı katkılara ihtiyaç var. Bilgin kardeÅŸimiz bu konuda çok duyarlı. Her ihtiyaç olduÄŸunda bize baÅŸvuruyor ve bizler de yardımcı oluyoruz. Dolayısıyla GündoÄŸdu, SöÄŸütlü, Cumhuriyet ve Bozukkale Limanlarında vatandaşımızı memnun edici adımlar attık. Halkımızın memnuniyeti bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor. Balıkçılıkla geçimini saÄŸlayan bütün hemÅŸerilerimiz için ihtiyaçlarını karşılama noktasında bundan sonra da inÅŸallah gayretlerimiz devam edecektir.” ifadelerini kullandı.







GündoÄŸdu Su Sporları Merkezi inÅŸaatı çalışmalarını da inceleyen Karal “Gençlik ve Spor Bakanımız Osman AÅŸkın Bak beyin katkılarıyla gündeme getirdiÄŸimiz GündoÄŸdu Su Sporları Merkezi inÅŸaatını da inceledik. Çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Özellikle Türkiye’de kano sporu anlamında büyük bir alt yapı anlamına geliyor. Bu tesisimiz bittiÄŸinde inÅŸallah Rize’mizin ulusal ve uluslararası arenada baÅŸarılara çok güzel bir alt yapı oluÅŸturacaktır.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.



hasan-karal-rizedeki-yatirimlari-inceledi-(13).jpghasan-karal-rizedeki-yatirimlari-inceledi-(15).jpghasan-karal-rizedeki-yatirimlari-inceledi-(18).jpghasan-karal-rizedeki-yatirimlari-inceledi-(12).jpg



hasan-karal-rizedeki-yatirimlari-inceledi-(15)-001.jpghasan-karal-rizedeki-yatirimlari-inceledi-(3)-001.jpghasan-karal-rizedeki-yatirimlari-inceledi-(11).jpg







Etiketler: HASQAN KARAL
Bu haber toplam 2065 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler