Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize’de 2. Tıbbi Onkolog Elanur Karaman Göreve Başladı

Rize’de 2. Tıbbi Onkolog Elanur Karaman Göreve Başladı
Tıbbi Onkolog Uzman Doktor Elanur Karaman, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğuş Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezinde 2. Tıbbi Onkolog olarak göreve başladı.
03.10.2018 / 22:05


SaÄŸlık Bakanlığı 82.Dönem Devlet Hizmeti YükümlülüÄŸü Kurasıyla Rize’ye atanan 10 uzman doktordan 5’i göreve baÅŸladı. DiÄŸer 5 uzman doktorun ise 8 Eklim 2018 tarihine kadar göreve baÅŸlaması bekleniyor.



Edinilen bilgiye göre, 82.Dönem Devlet Hizmeti YükümlülüÄŸü Kurası ile Rize’ye atanan Tıbbi Onkolog Uzm. Dr. Elanur Karaman, bugün Rize’deki görevine baÅŸladı. Karaman’ın Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi DoÄŸuÅŸ Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezinde göreve baÅŸlamasıyla buradaki tıbbi onkolog doktor sayısı da yeniden 2’ye yükseldi.



elanur-karaman,-recep-tayyip-erdogan-universitesi-egitim-ve-arastirma-hastanesi-dogus-cay-hacere-karakan-onkoloji-merkezi.jpg



Ayrıca, aynı kurada Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine atanan hematoloji doktoru Kadir İlkkılıç’ın da göreve baÅŸlamasıyla EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesindeki hematolog doktor sayısı 2’ye yükseldi.



Rize’de göreve baÅŸlayan diÄŸer uzman doktorların ise; Kardiyoloji branşında Ömer Faruk Derman’ın EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesinde; Radyoloji branşında Ebru Sarıkaya ve iç hastalıkları branşında Fatma Zor Acar’ın ise Kaçkar Devlet Hastanesinde göreve baÅŸladıkları bilgisine ulaşıldı.Öte yandan üroloji, endokrinoloji, iç hastalıkları,fiziksel tıp ve rehabilitasyon ile çocuk saÄŸlığı ve hastalıkları branÅŸlarına atamaları yapılan uzman doktorların da 8 Ekim 2018 tarihine kadar göreve baÅŸlamaları bekleniyor.






Etiketler: dopktor
Bu haber toplam 221 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler