Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Bakan Akar’dan terörle mücadelede kararlılık mesajı

Bakan Akar’dan terörle mücadelede kararlılık mesajı
Milli Savunma Bakanı Akar, "İster tırlarla, ister vagonlarla neyle silah, mühimmat verirse versinler bunun bir sonu olmadığını teröristlerin başındakiler anladı, aşağıdakiler de anlayacak." dedi
06.10.2018 / 09:11


Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay BaÅŸkanı Orgeneral YaÅŸar Güler ve kuvvet komutanları, 4 Ekim PerÅŸembe günü Batman’da askeri aracın geçiÅŸi sırasında bölücü teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ÅŸehit olan Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Özgür Can Ä°nce’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.



Ailenin Elvankent’teki evinin önünde kurulan taziye çadırına gelen Akar ve komutanlar, ÅŸehidin acılı babası ve akrabalarına baÅŸsaÄŸlığı dileÄŸinde bulundu.



Åžehidin ruhu için dua okunmasının ardından, Bakan Akar, taziye çadırında bulunanlara bir konuÅŸma yaptı.



SON TERÖRÄ°ST ÖLENE KADAR MÜCADELE DEVAM EDECEK



Tüm güvenlik güçlerinin teröristlere karşı son derce saygıdeÄŸer bir mücadele verdiÄŸini belirten Akar, “Bu konuda büyük baÅŸarılar kazanılmakla beraber teröristler içeriden ve dışarıdan aldıkları desteklerden, hainlerle yaptıkları iÅŸ birliÄŸinden dolayı varlıklarını sürdürüyorlar ama biz de diyoruz ki en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek. Durmak, beklemek yok. Ä°ster tırlarla, ister vagonlarla neyle silah mühimmat verirse versinler, bunun bir sonu olmadığını teröristlerin başındakiler anladılar, aÅŸağıdakiler de bunu anlayacaklar. Yapılan mücadele çok saygıdeÄŸer bir mücadele. Åžu anda dahi daÄŸda, tepede yurt içinde, yurt dışında bu memleketin kahraman evlatları büyük fedakarlıkla mücadeleyi sürdürdüler, sürdürüyorlar. Bugüne kadar olduÄŸu gibi bundan sonra da ÅŸehitlerimizin, gazilerimizin kanı yerde kalmayacak, mutlaka bunların hesabı soruldu, sorulmaya devam edilecek.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.






Etiketler: bakan akar
Bu haber toplam 1543 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler