Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Değişti

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Değişti
Rize Milli Eğitim Müdürü F. Rasim Çelik'in Manisa'daki görevine dönmesi sonucu Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Baki Kesicioğlu atandı.
20.09.2011 / 08:23


Rize Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik'in asaleten yürüttüÄŸü Rize Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü'nden kadrosunun bulunduÄŸu Manisa Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸüne atanmasından sonra boÅŸalan Rize Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸüne Rize Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü Müdür Yardımcılarından Baki KesicioÄŸlu atandı.



Manisa Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü görevine geri dönen F. Rasim Çelik ise izne ayrılarak bu hafta sonu izninin sona ermesinin ardından Manisa'daki görev yerine gidecek.



BAKÄ° KESÄ°CÄ°OÄžLU KÄ°MDÄ°R?



Ä°lköÄŸrenime Giresun Akköy Ä°lkokulunda baÅŸlayıp Giresun Merkez Ortaokulun da tamamlayan Baki KesicioÄŸlu, sonrasında sırasıyla Trabzon Erkek ÖÄŸretmen Okulu, Diyarbakır EÄŸitim Enstitüsü ve EskiÅŸehir Anadolu Üniversitesi Açık ÖÄŸretim Fakültesinden mezun olarak eÄŸitimini tamamladı.  



Ä°lk göreve Adıyaman Besni BeÅŸyol Ä°lkokulunda Sınıf ÖÄŸretmeni olarak baÅŸladı. Görev yaptığı diÄŸer yerler sırasıyla Bitlis Hizan Ortaokulu Sosyal Bilgiler ÖÄŸretmeni, Bitlis Tatvan Yatılı Ä°lköÄŸretim Bölge Okulu Sosyal Bilgiler ÖÄŸretmeni, Erzincan Otlukbeli Ortaokulu Sosyal Bilgiler ÖÄŸretmeni, 1981-1983 tarihleri arasında Giresun Konak Ä°lköÄŸretim Okulu Sosyal Bilgiler ÖÄŸretmeni ve Müdürü, 1983-1988 tarihlerinde Giresun 60. Yıl Yatılı Ä°lköÄŸretim Bölge Okulu Sosyal Bilgiler ÖÄŸretmeni ve Müdürü, 1988-1990 tarihlerinde Giresun Lisesi Tarih ÖÄŸretmeni ve Müdürü, 1990-1992 tarihlerinde Giresun Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü Åžube Müdürü, 1992-2002 tarihlerinde Giresun Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü Müdür Yardımcısı görevlerinde bulundu. 



2002 yılından ÅŸu ana kadar Rize Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü Müdür Yardımcısı görevinde bulunan Baki KesicioÄŸlu, Rize Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸüne atandı.







Etiketler: milli eÄŸitim
Bu haber toplam 2686 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler