Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

G20 zirvesi başladı

G20 zirvesi başladı
Japonya’nın Osaka şehrinde gerçekleşen zirvede, liderler bir araya geldi.
28.06.2019 / 08:37


Dünyanın en büyük 20 ekonomisinin liderlerinin katılımıyla gerçekleÅŸtirilecek G20 Liderler Zirvesi, bugün Osaka’da baÅŸladı.



 



 



Ä°ki gün sürecek zirvede liderler, dünya gündemindeki önemli konuları ele alacak.



 



G20 zirvesi başladı



4 ANA BAÅžLIK GÖRÜÅžÜLECEK



Dört ana baÅŸlıkta gerçekleÅŸtirilecek oturumlarda, "küresel ekonomi, ticaret ve yatırım", "dijitalleÅŸme ve yenilik", "kalkınma ve kadınların rolü" ve "çevre ve enerji" konuları ele alınacak.



ERDOÄžAN, PUTÄ°N VE TRUMP'LA GÖRÜÅžECEK



Liderler arasında ikili görüÅŸmeler de olacak. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, TSÄ° yarın sabah önce Rusya Devlet BaÅŸkanı Vladimir Putin ardından da ABD BaÅŸkanı Donald Trump ile görüÅŸecek.



ABD BaÅŸkanı Trump, zirvenin ilk gününde önemli ikili görüÅŸmeler gerçekleÅŸtirdi. Trump, Japon BaÅŸbakanı Åžinzo Abe, Hindistan BaÅŸbakanı Narendra Modi ve Almanya BaÅŸbakanı Angelea Merkel ile görüÅŸtü.







 



 



 



 



G20 zirvesi başladı


















Etiketler: G-20 zirve japonya
Bu haber toplam 1615 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler