Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Patlamanın nedeni belli oldu!

Patlamanın nedeni belli oldu!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yazılı açıklama yapıldı...
20.09.2011 / 17:14


Kızılay Kumrular'daki patlamanın ardındanAnkaraCumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Savcının ilk incelemesinde olayın bir bombalı saldırı olabileceği bilgisine ulaşıldı.



Bomba düzeneÄŸinin park halindeki aracın altına yerleÅŸtirildiÄŸi ve uzaktan patlatıldıktan sonra çevredeki araçların da yanmaya baÅŸladığı, saldırganın da olay yerinden yaÅŸanan kargaÅŸa ile birlikte kaçtığı öne sürüldü.



Bu arada olay yerinde ÅŸüpheli bir ÅŸahıs, bir kadının ardından gözaltına alınan ikinci kiÅŸi oldu. Söz konusu ÅŸahıs, çevik kuvvet ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.



Öte yandan patlamada hayatını kaybeden bir vatandaşın yakınları olay yerine geldiklerinde fenalık geçirdi.






Etiketler:
Bu haber toplam 2313 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler