Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Türkiye'de koronavirüste son durum

Türkiye'de koronavirüste son durum
Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 805'e yükseldi.
26.04.2020 / 22:31


SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vakalarına iliÅŸkin güncellenmiÅŸ verileri açıkladı.



 



99 KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ



 



Bakan Koca, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 99 kiÅŸi daha artarak 2 bin 805'e yükseldiÄŸini duyururken, günlük vefat sayıarının ise 100'ün altına düÅŸtüÄŸünü belirtti.



 



VAKA SAYISINDA SON 20 GÜNÜN EN DÜÅžÜK SAYISI



 



Buna karşın verilere göre, vaka sayısında ise ciddi düÅŸüÅŸ gözlendiÄŸini açıklayan Koca, son 20 günde yeni vaka sayısında en düÅŸük sayıya ulaşıldığını bildirdi.



 



Ä°YÄ°LEÅžENLERÄ°N SAYISI 30 BÄ°NE YAKLAÅžTI



 



Hastanelerde koronavirüs tedavisi gören 3 bin 559 kiÅŸinin daha iyileÅŸmesiyle, koronayı yenenlerin sayısı 29 bin 140'a ulaÅŸtı.



"YOÄžUN BAKIM SAYISINDA AZALMA DEVAM ETTÄ°"



 



Koca paylaşımını, "Temaslı sayısı ve temas ortamı azaldığı için 50.000’e varan günlük test kapasitemizin 30.000’i kullanıldı. Son 20 gün içinde yeni vaka sayısının en düÅŸük olduÄŸu gün, bugün oldu. YoÄŸun bakım desteÄŸi alan hastalarımızın sayısındaki azalma devam etti." ifadeleriyle yaptı.






Etiketler: corona virüs
Bu haber toplam 867 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler