Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç Görevine Başladı

Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç Görevine Başladı
Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Murat Genç, yeni görevine başladı.
21.01.2021 / 16:58


Rize Ziraat Mühendisleri Odası BaÅŸkanı ve ÇAYKUR Derepazarı Tersane Çay Fabrikası Müdürü Murat Genç, Rize Ä°l Tarım ve Orman Müdürü Åžafak Bulut’un yerine atandığı Ä°l Tarım ve Orman MüdürlüÄŸü görevine baÅŸladı.



​ MURAT GENÇ KÄ°MDÄ°R?



1972 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde doÄŸdu. Ä°lk, orta ve lise eÄŸitimini Çayeli’nde tamamladı. 1992 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. Mezuniyetinin akabinde 1992 yılında, ÇAYKUR Selimiye Çay Fabrikasında memurluk görevine baÅŸladı. Daha sonrasında, ÇAYKUR Çayeli ve GündoÄŸdu Çay Fabrikalarında Ä°ÅŸletme Kısım MüdürlüÄŸü görevlerinde bulundu. 2015 yılında ise, ÇAYKUR Tersane Çay Fabrikası MüdürlüÄŸüne atandı. Aynı zamanda Rize Ziraat Mühendisleri Odası BaÅŸkanlığı görevini yürütmektedir. Açık öÄŸretim Görsel Medya Yapımcılığı Bölümü ve Kamu Yönetimini bitirdi. Halen Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi Ziraat Fakültesinde yüksek lisans eÄŸitimine devam etmektedir.



Genç, evli ve 2 çocuk babasıdır.



rize-il-tarim-muduru-nurat-genc.jpg






Bu haber toplam 929 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler